Elena m-a întrebat dacă am numărul lui

Pe cine a vrut să vadă fiica Paulei Seling! Artista a dat câteva telefoane și i-a îndeplinit dorința: „Elena m-a întrebat dacă am numărul lui”.

Paula Seling este o mămică devotată și încearcă să îi împlinească toate dorințele fiicei ei, Elena. De curând, artista a povestit în mediul online o întâmplare. Fiica ei și-a dorit foarte mult să îl cunoască pe Dorian Popa. Paula Seling a dat câteva telefoane și a reușit să dea de artist. Acesta a fost foarte încântat de propunere. Așadar, întâlnirea s-a produs. Elena a fost extrem de fericită, iar mămica Paula Seling a rămas impresionată de Dorian.

„În urma cu ceva timp, Elena m-a întrebat, timid, dacă nu am numărul lui Dorian Popa pentru că ar vrea să îl cunoască, pe el și pe Cheluțu 🙈

Am dat repede niște telefoane și am reușit sa îl găsesc.

A fost foarte amabil, elegant și respectuos. Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corecta. I-a explicat îndelung de ce trebuie sa înveți, cât de importantă este dezvoltarea personala, câte fete frumoase ca ea pot exista dar și cât de specială este o fata frumoasa și deșteaptă, informată și inteligentă.

Felicitări @eusuntdorian , pentru exemplul de succes muncit pe care îl dai copiilor.

Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate. ❤️, a scris Paula Seling pe rețelele de socializare.

Paula Seling are o fetiță de 9 ani! De ce a ținut-o secretă până acum

Paula Seling are o fetiță de 9 ani! Paula Seling a făcut o dezvăluire incredibilă și a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Artista are o fetiță de 9 ani, pe care a adoptat-o în urmă cu cu 6 ani.

Paula Seling a vorbit despre adopție, despre fetița ei, care a decis că vrea să apară public, exclusiv pentru revista VIVA!,

Paula Seling dezvăluie că a devenit mamă acum șase ani. Așadar, trei ani avea Elena, fiica ei, când a înfiat-o.

Paula Seling are o fetiță de 9 ani!

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum. Să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră. De a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a povestit cântăreața.

Mai mult, Paula Seling a povestit în paginile revistei VIVA! despre fiica ei, despre situațiile pe care le-a avut de când a adoptat-o.

„Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche. Așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă. Și să fie puternică în fața oricăror situații”, a spus vedeta. Citește tot articolul aici.

Sursa