El este românul cu dublă cetățenie, ținut ostatic de către teroriștii din Hamas! Familia bărbatului este răpusă de durere, după ce și sora lui a fost răpită

El este românul ținut ostatic de către teroriștii din Hamas

Tal, un român cu dublă cetățenie, în vârstă de 41 de ani, a dispărut după ce gruparea Hamas a atacat Israelul. Soția acestuia a ajuns în pragul disperării și l-a căutat zile întregi, însă de curând a fost anunțată că bărbatul se numără printre ostatici. Vestea a fost confirmată și de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe, care au dezvăluit faptul că românul este ținut prizonier de către teroriștii din Hamas.

Familia lui Tal trăiește în aceste momente o adevărată dramă, căci și sora lui este de negăsit, după ce a fost răpită. Femeia nu ar avea o dublă cetățenie.

În prezent, Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la H

Războiul din țara Orientului Mijlociu a început în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când palestinienii au atacat fără milă teritoriile israeliene. În mijlocul bombardamentelor se află acum localnici care nu știu pe unde să fugă, pentru a scăpa cu viață. 

Un alt atac a avut loc în Fâșia Gaza, în urmă cu o zi

Seara trecută tabăra de refugiați Nuseirat a fost În tot acest timp, tensiunile ating cote alarmante, iar bombardamentele continuă. Tot m

Sursa articolului