Ei sunt câștigătorii America Express

Ei sunt câștigătorii America Express – Drumul Soarelui. Iată cele două echipe finaliste, așa cum speculează toți fanii emisiunii de la Antena 1.

Astăzi, 27 octombrie, au fost anunțați prezentatorii emisiunii Podcastito de pe AntenaPLAY. Conform statisticilor, aceștia sunt aleși dintre concurenții care au intrat în finala America Express sau chiar au câștigat show-ul TV.

Câștigătorii America Express – Drumul Soarelui

De această dată, gazdele emisiunii Podcastito sunt: Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Fanii nu au ezitat să facă speculații, după ce au văzut postarea de pe rețelele de socializare.

@alexiaeram , @lauragiurcanu , @sanziananegru si @arismelkior aduc sezonul acesta Podcastito Express! 🔥
În combinații de doi, câte doi, cei patru împreună cu invitații lor vor lua la disecat fiecare episod în parte☀️, este mesajul postat de pagina oficială America Express.

Să înțelegem că avem deja finaliștii. Ei sunt finaliștii clar. De ce ați dat finaliștii. E clar că ei sunt finaliștii, au fost doar câteva mesaje din mediul online scrise de fanii emisiunii America Express.

Finaliștii America Express s-au cuplat după show-ul de la Antena 1. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau în mașină la ceas de seară.

S-au duelat la Cursa pentru ultima șansă din finala primei săptămâni de la America Express, după care s-au combinat. Aris Eram și Laura Giurcanu s-au întâlnit după show-ul de la Antena 1. Cei doi au fost surprinși de CANCAN în timp ce se sărutau în mașină. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de șase ani, acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască dragostea.

Laura Giurcanu, 26 de ani și Aris Eram, 20 de ani, formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii America Express, unde ambii au făcut parte din echipe diferite. Aris Eram participă alături de sora lui, Alexia, iar Laura face echipă cu Sânziana Negru. Spre surprinderea multora, se pare că între cei doi s-a format o relație apropiată în timpul emisiunii, iar recent, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși sărutându-se.

Potrivit CANCAN, Laura Giurcanu s-ar fi autoinvitat acasă la iubitul ei pentru a urmări impreună noul episod America Express, dar tânărul nu ar fi fost de acord. Fiul Andreei Esca nu a vrut să o ia pe Laura la el acasă, dar a încercat să o împace și a sărutat-o cu patos. Influenceriță a închis luminile din mașină, dar sărutul celor doi fusese deja surprins de paparazzi. După ce s-au bucurat de întâlnirea romantică, Aris Eram a coborât din mașină și a mers spre casă. De asemenea, Laura Giurcanu a plecat și ea spre locuința sa.

Complicate sunt căile dragostei! Iar Laura Giurcanu o simte pe pielea ei. Concurenta de la America Express a reușit să-și lase, din nou, fanii mască. Și asta pentru că… la doar o zi după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Aris Eram, șatena și-a scos iubitul la film.

Ei bine, nimeni nu se aștepta la asta! Laura Giurcanu pare să fie implicată într-un triunghi amoros. Lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită atunci când au apărut imaginile cu doi îndrăgostiți: concurenta de la America Express și fiul Andreei Esca. Au ieșit la restaurant, au râs, s-au tachinat și s-au sărutat cu patimă. (VEZI IMAGINI AICI)

Implicată într-un triunghi amoros!

Iar toată lumea a crezut că cei doi formează un cuplu. Asta până când au apărut alte imagini. Stupoare, însă! Laura Giurcanu a fost surprinsă, de această dată, în compania fostului ei iubit sau… încă actualul iubit?! Cesar Bîtlan și concurenta de la America Express au dat fuga la film, după ”escapada” șatenei.

Cei doi au fost împreună câțiva ani buni, asta până când Laura Giurcanu a aflat că este înșelată. A decis să pună punct relației, hotărâtă fiind să nu-și ierte iubitul. Pare, însă, că după întoarcerea din America Express, vedeta a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe Cesar Bîtlan. Cei doi au tot petrecut timp împreună și… au ieșit la film, la doar o zi după ce șatena a fost surprinsă în timp ce se săruta cu foc cu Aris Eram. Potrivit Spynews, aceștia au ieșit la film. Și-au cumpărat bilete, popcorn și suc și s-au relaxat. Iar imaginile sunt grăitoare! Cesar Bîtlan pare topit după Laura. Citește toată știrea aici.

Foto: CANCAN si Antena 1

Sursa