Ediție specială de Crăciun în Gala emisiunii Casa Iubirii! Concurenții vor parte de momente pline de emoție, vor curge lacrimi de dor, dar și de dezamăgire. Află ce se întâmplă, duminică, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Este zi de mare sărbătoare, iar concurenților li s-au pregătit numeroase surprize de Crăciun. Emoțiile și dorul de familie își vor spune cuvântul în ediția specială de duminică.


Ediție specială de Crăciun în Gala emisiunii Casa Iubirii

Duminică, 25 decembrie, are loc o nouă ediție specială în “Casa iubirii”. Concurenții vor primi mesaje de acasă, din partea celor mai dragi persoane.

Vor curge multe lacrimi de dor, atât din partea fetelor, cât și a băieților.

Anca nu-și dorește să primească niciun mesaj din partea familiei, concurenta le-a cerut apropiaților să rămână în anonimat și dacă nu i-ar respecta dorința s-ar supăra foarte tare, a precizat ea.


Află duminică dacă a primit vreun mesaj și de la cine.

Și Alin a fost contactat de echipa Kanald pentru a-i transmite un mesaj Biancăi, însă acesta a refuzat. Bianca s-a aratat dezamăgită de răspunsul lui, pentru că nu se aștepta.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția duminică, 25 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Nu rata ediția spcială de Cărciun!

 

 

Sursa articolului