Dragoș Bucur s-a lansat în muzică, odată cu lansarea piesei pentru filmul ”Încă două lozuri”

Pe 27 octombrie în cinematografele din țara va ajunge producția ”Încă două lozuri”, care-i are în prim plan pe Alexandru Papadopol, Dragoș Bucur și Dorian Boguță. Cei trei actori au promovat activ în ultima vreme lansarea, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum continuă peripețiile personajelor.

Până la lansarea filmului, de curând, Dragoș și Dorian au adus o veste total surprinzătoare: lansarea primei lor piese, alături de Mario Fresh și Renato. Piesa una deja cunoscută este un remake după hitul ”Ce seară minunată” și are un videoclip apropiat cu un film de scurt metraj.

Dragoș Bucur s-a lansat în muzică

Cadrele dinamice, acțiunea încărcată de momente amuzante, dar și de peripeții de la filmări, despre care cei doi au povestit și combinate cu scenele de pe scena festivalului la care a fost lansată melodia. ”Începuseră niște valuri mari și bărcuță în care eram noi se lovea de iahtul din care restul echipei ne privea îngrijorată, dar râzând”.

Deși Dragoș Bucur a tot spus în sezonul trecut la Românii au talent că este un specialist în muzică, cei de acasă nu se așteptau să aibă ocazia să-l vadă și în acțiune. Ei bine, se pare că a venit momentul.

”Asta este  o experiență „one in a life time” pentru mine, a fost frumos, rămân la Românii au talent, Visuri la cheie și Încă Doua Lozuri:) M-am distrat, a fost intens, dar îl las pe Mario să se descurce cu succesul în muzică și eu mă mulțumesc cu cel în film și televiziune”, ne-a spus Dragoș Bucur, în exclusivitate.

Foto: PR PRO TV

Sursa