Dorian Boguță, declarații despre prima lui experiență ca și cântăreț

Surpriză pentru toți fanii filmului în care protagoniști sunt Dorian Boguță, Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol: primii doi s-au lansat în muzică! Înainte de lansarea peliculei ”Încă două lozuri”, Dragoș și Dorian au lansat alături de Mario Fresh și Renato un remake al piesei ”Ce seară minunată”.

Într-un videoclip care s-a lăsat cu multe râsete, dar și cu filmări mai dificile, cei patru readuc publicului o melodie care a scris istorie în România și care acum promite să devină hit, încă o dată.

Dorian Boguță, declarații în exclusivitate, despre prima lui experiență ca și cântăreț

Obișnuit cu scena și lumina reflectoarelor, Dorian Boguță, recunoaște că intrarea în studio și interpretarea unei piese nu erau neapărat niște activități de pe lista lui de lucrui de bifat în această viață. Motivul? ”Cum am zis, cânt foarte prost, atât de prost că odată la karaoke, am fost rugat să las microfonul la alții, că lumea a venit să se relaxeze acolo. Așa că în momentul când am intrat în studio să lucram la piesă, când venea rândul meu Mario a trebuit să facă minuni prin calculatorul lui ca să scoată cât de cât o linie melodică umană din mine”.

Cu toate acestea, actorul recunoaște că este încântat de produsul finit și că poate ar mai lua în considerare pe viitor să mai accepte o astfel de provocare: ”Într-un final s-a putut. Greu, dar s-a putut. Sincer să zic, nu m-aș mai vedea, nu cred că oamenii merită să fie supuși unei suferințe ascultându-ma pe mine cum cânt. Dar… Never say Never! (râde)”.

Dacă va mai cânta, rămâne de văzut, dar un lucru este sigur: filmul ”Încă două lozuri” are lansarea pe 27 octombrie, în cinematografele din toată țara.

Foto: PR PRO TV

Sursa