Dispare o emisiune de la Kanal D! Ce vedete rămân șomere

Unul dintre cele mai urmărite show-uri de la Kanal D nu va mai fi difuzat din această toamnă, după cum era programat. Este vorba despre ”Bravo, ai stil”, emisiune prin care s-au perindat multe vedete, iar altele, precum Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, au fost ”rezidente” în juriu.

”Bravo, ai stil!” este emisiunea cu care Kanal D a rupt audiențele în ultimii ani! De-a lungul vremii, la masa juraților au fost nume foarte mari ale fashionului românesc. Cum ar fi: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu sau Iulia Albu.

Cu toate că ratingurile sunt în continuare foarte mari, conducerea Kanal D ar avea de gând să amâne noul sezon al emisiunii. În mod normal, acesta ar fi trebuit să ruleze în perioada toamnă-iarnă 2022. Dar șefii postului turc ar fi luat în calcul difuzarea emisiunii abia în mai 2023.

Se pare că decizia este una strategică, pentru a proteja formatul. Având în vedere că, în această toamnă, sunt așteptate mai multe emisiuni de la alte posturi TV, în care s-au investit foarte mulți bani. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți pe CANCAN.RO.

Ruxi, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” sezonului 7

Adina Halas, Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago și Raluca Dumitru au fost cele cinci finaliste de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Toate concurentele s-au pregătit intens, însă telespectatorii au decis. Emoții, spectacol, transformări spectaculoase și ținute pe măsura au fost doar câteva dintre ingredientele show-ului de excepție de la Kanal D.

Viviana Sposub, Ruxi și Raluca Dumitru au primit 5 pe linie din partea juraților de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ruxi a fost însă marea câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7.

Telespectatorii au decis că ea merită să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei, dar și cu titlul de cea mai stilată celebritate din România.Sursa articolului