Dennis Man înscrie golul victoriei pentru Parma

Prima repriză s-a terminat cu scorul de 0-0. Atât Parma, cât și Cremonese au avut câte un gol anulat pentru ofs

În a doua parte a jocului, echipa care a reușit să deschidă scorul a fost Parma. În minutul 54 Herani marchează. Peste zece minute revine egalitatea, Castagentti înscriind pentru Cremonese. Totuși, în minutul 66 Dennis Man reușește să aducă victoria echipei sale.

Internaționalul român primește o pasă de la Sohm și reușește să ridice mingea peste portarul advers.

Faza a fost analizată ulterior în camera VAR pentru a vedea dacă Dennis Man a fost în afara jocului. Arbitrul a validat golul.

Astfel, conform profilului lui de Transfermarkt, Dennis Man a jucat cinci meciuri în acest sezon pentru Parma, reușind să înscrie de două ori și să livreze o pasă decisivă. De asemenea, internaționalul român a marcat un gol și în Cupa Italiei, în partida contra celor de la Bari.

Situația actuală a Parmei și trofeele câștigate de acest club de-a lungul timpului

În acest moment, Parma are o perioadă foarte bună în campionat. Până acum, în cele opt etape jucate, echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man este neînvinsă. Șase victorii și două egaluri sunt rezultatele obținute de italieni în acest sezon de Serie B.

Pentru Parma este un club care a reușit de-a lungul timpului să obțină m

În plus, Parma a triumfat de două ori și în Cupa UEFA, prima dată în sezonul 1994/1995, apoi în stagiunea 1998/1999. În 1992/1993 s-a impus și în Cupa Cupelor, reușind să câștige și Supercupa Europei.

Sursa articolului