Denise Rifai, mesaj de condoleanțe, după ce vestea morții Tinei Turner a împietrit întreaga lume: „Nu va mai fi nimeni ca ea”

Artista s-a confruntat cu o boală care nu i-a oferit niciun pic de liniște, după ce viața pe care a avut-o a fost una extrem de tumultuoasă și plină de evenimente dureroase. Mesajele de condoleanțe au venit atât din partea fanilor, cât și din partea marilor artiști din toată lumea.

Denise RifAceasta a fost impresionată de parcursul profesional al Tinei Turner și este convinsă că nimeni nu se va putea ridica la nivelul ei.

„Nu va m

Tina Turner a avut probleme de sănătate serioase

În ultimii ani, starea de sănătate a artistei nu a fost una deloc bună. Aceasta a fost diagnosticată, în urmă cu șapte ani, cu cancer intestinal. Un an m

Tina Turner a  fost supusă abuzurilor domestice din partea lui Ike și a luptat îndelung, pentru a putea să se elibereze de el și de toate suferințele produse de acesta. Relația cu Ike a fost subiectul principal al unui documentar lansat în anul 1993.

În anii 1970, cariera Tinei Turner a început să se destrame, dar s-a bucurat de o relansare puternică în anii 1980, când a semnat cu o nouă casă de discuri.  În anul 1984, aceasta a dat lovitura cu un album lansat în acea perioadă.

Tina Turner a avut doi copii și ambii au decedat. Unul dintre ei s-a sinucis, iar altul a făcut un infarct. În urmă cu nici șase luni, fiul ei cel mic, Ronnie, a murit din cauza complicațiilor care au apărut în urma cancerului de colon.

 

 

Sursa articolului