Delia, anunț despre copil în ziua de Crăciun. Artista i-a lăsat mască pe toți

Delia, anunț despre copil în ziua de Crăciun. Delia a făcut câteva declarații despre copil chiar în ziua de Crăciun. Jurata iUmor i-a lăsat pe toți mască, atunci când a spus asta la TV.

Moș Crăciun a acceptat cu mult entuziasm să facă parte din juriul show-ului de umor, alături de Delia, Costel și Cheloo. Totodată, el și-a încărcat bateriile cu veselia care a fost în platoul de filmare.

Delia, anunț despre copil în ziua de Crăciun

Grinch a urcat pe scena iUmor și a făcut un roast savuros la adresa lui Moș Crăciun, a lui Dan Badea, însă, și pentru jurații iUmor și alte persoane din showbiz a avut glume acide.

Grinch le-a transmis telespectatorilor iUmor un mesaj interesant cu ocazia Crăciunului, iar jurații emisiunii au fost provocați să spună cum se vor pregăti pentru această zi importantă. „Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor“, a dezvăluit Delia în cadrul testimonialului.

Mai mult decât atât, Delia a spus că dacă va avea un copil vrea să îi spună din prima că nu există Moș Crăciun. „Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există”. Când au auzit aceste vorbe, toți de la masa juraților au rămas mască, inclusiv Moș Crăciun. Cel care s-a bucurat a fost Grinch: „Da, da, așa să facă”, a conchis el.

Delia și-a pus în cap toate mămicile din România în numai câteva zile. Artista a răspuns la cea mai fierbinte întrebare cu privire la faptul că nu face copii.

Delia a fost sinceră cu fanii ei și le-a oferit răspunsul la întrebarea pe care o primește de foarte mult timp. Artista a recunoscut de ce nu vrea să facă și ea copii ca alte femei. Ei bine, răspunsul ei a adus cu el multe comentarii negative atât în rândul fanilor, cât și în rândul altor vedete.

„Deci, vrei complicații? Fă un copil!”

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Am terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Am lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……Sursa articolului