De ce se reprogramează concertul de pe 8 septembrie al lui Luis Gabriel!

Anunț de ultim moment în ceea ce privește concertul artistului Luis Gabriel care trebuia să aibă loc pe data de 8 septembrie la Arenele Române din București!

Organizatorii au decis să reprogrameze concertul „În numele Iubirii” al cărui protagonist este Luis Gabriel și Haziran, iubita lui soție, alături de alți invitați, precum Sarina Cross, una dintre cele mai importante artiste din Balcani, dar  și Orchestra Diamantelor.

Astfel, concertul lui Luis Gabriel anunțat pentru 8 septembrie 2023 la Arenele Romane, se mută pentru anul viitor, pe data de 6 iunie 2024. Bilele deja cumpărate de fanii artistului pentru data de 8 septembrie 2023 rămân valabile dacă spectacolul s-a mutat în luna iunie a anului viitor.

De ce se reprogramează concertul de pe 8 septembrie

Motivul reprogramarii concertului „În numele Iubirii” cu Luis Gabriel este faptul că artistul trece printr-o perioadă extrem de aglomerată din punct de vedere artistic, având nici mai mult nici mai puțin de 50 de concerte în luna august, iar la începutul lui septembrie mai sunt de filmat cadre importante pentru serialul “În numele Iubirii”, astfel că echipa Diamond Records a hotărât să reprogrameze pentru data de 6 iunie 2024, spectacolul cu același nume.

„Este o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere concertistic pentru Luis Gabriel și, în același timp, mai sunt niște zile de filmare pentru serialul „În numele Iubirii”, motiv pentru care ne dorim să amânăm acest eveniment pentru data de 6 iunie 2024. Această toamnă se anunță extrem de aglomerată iar programul nostru este foarte încărcat și am decis că nu avem timpul necesar pentru producția acestui concert așa că anul viitor vă promitem unul dintre cele mai mari concerte Luis Gabriel, la Arenele Romane”, a declarat Marius Chină, managerul și impresarul lui Luis Gabriel.

Toate biletele cumpărate deja pentru concert rămân valabile pentru anul viitor!

Biletele rămân în continuare valabile pentru cei care le-au achiziționat deja pentru data de 8 septembrie 2023. Aceștia le pot folosi pentru concertul reprogramat pe 6 iunie 2024, însă cei care doresc să își ia banii înapoi pe tichetele deja cumpărate, o pot face integral, accesând sau contactând  site-ul www.iabilet.ro.

Sursa