Dani Mocanu, în centrul unui nou scandal! Manelistul ar fi fost implicat într-un incident violent la o benzinărie din PiteștiDani Mocanu este în mijlocul unui nou scandal și a reușit să ajungă pe prima pagină a ziarelor. Se pare că manelistul ar fost implicat într-un scandal extrem de violent în Pitești.

Incidentul cu pricina a fost de o violență ieșită din comun și a avut loc în jurul orei 23:00, la o benzinărie.

Toată agresiunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere aflate în vecinătate. 

Dani Mocanu ar fi luat parte la o altercație

În altercație au fost implicate mai multe persoane care au atacat cu arme albe și cu pumnii un bărbat. Victima a fost bătută până la epuizare iar atacatorii nu s-au mai oprit până ce nu a mai mișcat. Mai mult de atât, înainte să plece agresorii au călcat cu picioarele peste bărbatul care a fost la un pas să-și dea ultima suflare.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Pitești, unde a intrat direct la secția de Neurochirurgie. După o noapte de îngrijiri, acesta a fost transportat la un spital din Capitală.

Surse spun că printre cei care l-au atacat pe bărbat s-ar fi aflat și Dani Mocanu, însă până în acest moment această informație nu a fost confirmată.

Victima nu a depus plângere la poliție, însă oamenii legii fac cercetări pentru a-i identifica pe cei care aproape au băgat un om în mormânt. Manelistul nu a fost chemat la audieri de către polițiști, însă cazul se adâncește. Acesta a ajuns și în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care vrea să facă lumină.

Sursa articolului