Dani Mocanu a sărbătorit ca la carte ieșirea din arestul la domiciliu! Artistul a mers la tribunal cu mașina de lux și s-a îmbrăcat la 4 ace: „Mi-am luat o cămașă frumoasă”

Ce le-a transmis Dani Mocanu fanilor săi

Dani Mocanu nu s-a putut abține și a filmat întreg drumul până la tribunal, ținându-și fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

„Bună dimineața la toată lumea! Așa mi-am ratat câteva ore, în ghilimele așa, spre Tribunalul Dâmbovița. Am luat o cămașă frumoasă, să oferim respectul cuvenit domnilor judecători și Doamne-ajută să fie bine! Am ajuns la Tribunalul Dâmbovița din Târgoviște, acolo unde ne așteaptă zi grea.

Ăștia ce ma iubiți, rugați-vă pentru mine. Ăștia ce mă urâți…ghinioane, înjurături, blesteme și alea ale voastre. Ați înțeles…Îmi cer iertare…talentul e nativ. Nu a durat mult cauza, a fost amânată, așa că ne îndreptăm spre casă. Și acum din nou la cușcă, tati. H

Reamintim faptul că, manelistul Dani Mocanu se află în arest la domiciliu de m

 

@danimocanu10

 

♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015)- SoLaTiDo

Cazul în care Dani Mocanu este acuzat de tentativă de omor

Pe 19 august, anul trecut, manelistul și fratele său, Nando, alături de alți amici, au lovit cu bestialitate un bărbat ce se afla într-o benzinărie la ieşirea din Piteşti spre Ştefăneşti. Instanța a decis ca Dani Mocanu să rămână în arest la domiciliu, în timp ce fratele său a fost arestat preventiv, la vremea aceea, pentru 30 de zile.

Pe lângă acest caz, manelistul m

De asemenea, în urmă cu cinci ani, artistul a fost prins conducând fără permis, așa că a primit șase luni de închisoare cu suspendare. Sursa articolului