Acasă Monden Dana Roba, noi detalii despre relația cu Beni „ Prima dată l-am văzut” Cum a început povestea lor de iubire
Dana Roba, noi detalii despre relația cu Beni „ Prima dată l-am văzut” Cum a început povestea lor de iubire

Dana Roba, noi detalii despre relația cu Beni „ Prima dată l-am văzut” Cum a început povestea lor de iubire

de Administrator

Make-up artistul și Beni au decis să nu-și m

Dana Roba a vorbit despre relația cu Beniamin

După ce a fost la un pas de moarte, după ce a fost bătută cu ciocanul de propriul soț, Dana a decis să pună punct speculațiilor și să vorbească deschis despre cum și când, ea și Beniamin s-au cunoscut.

„Pentru cele care mă judecă am un mesaj foarte important. Să știți că la finalul procesului va ieși adevărul la iveală și Dumnezeu nu mă va lăsa de rușine, Dumnezeu știe că eu nu m-am întâlnit cu Beni în

Dana Roba și Beni se cunosc din adolescență

Dana neagă faptul că ea și Beni aveau o relație în momentul în care a fost mutilată cu ciocanul de soț și că nu el este motivul neînțelegerilor dintre ea și Daniel Balaciu. 

„Atunci l-am văzut pentru prima dată, după 14 ani. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic, cred că Dumnezeu va scoate adevărul la iveală și cu asta am spus tot”, a precizat Dana Roba pe TikTok.

Cei doi îndrăgostiți nu se grăbesc și vor ca lucrurile să vină de la sine, însă în cazul în care lucrurile vor merge în direcția bună, make-up artistul nu spune „nu” unei căsătorii.

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu