Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Problemele nu s-au terminat pentru Dana Roba. Make-up artista a ajuns din nou pe mâinile medicilor. După confruntarea dintre ea și fostul soț, bruneta a rămas cu dureri puternice de cap din cauza emoțiilor. A avut nevoie de îngrijiri de specialitate, dar și-a făcut și alte investigații. Diagnosticul pe care l-a primit din partea doctorilor a speriat-o pe vedetă.

Dana Roba trece în continuare prin momente dificile, după ce soțul ei a bătut-o cu bestialitate. Tânăra a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza loviturilor pe care bărbatul i le-a aplicat în zona capului. Și-a revenit, dar nu complet, însă a fost nevoită să dea piept cu realitatea. După multe luni s-a revăzut cu tatăl fiicelor sale, iar întâlnirea nu i-a făcut deloc bine.

Dana Roba a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Dana Roba a ajuns de urgență pe mâinile medicilor

Lucrurile nu au decurs deloc așa cum Dana Roba a sperat. Emoțiile puternice din ziua respectivă au afectat-o enorm, iar problemele de sănătate s-au agravat.

„Eu nu vreau să mă mai agit și să mă enervez. Vreau să spun că de când am fost la confruntare, am rămas cu o durere foarte mare de cap, de coloană. Amețesc foarte tare, de la stresul ăsta puternic. Acum sunt sub un alt tratament. Ieri a fost ambulanța la mine acasă și mi-a dat un tratament. Nu am vrut să mă transporte la spital, am vrut să stau acasă. Mi-au dat un tratament și acum mă simt mai bine. Eu mă voi duce luni la control, vin la București. Vreau să mă programez la operația de reconstrucție. Viața mea va fi bine. Viața lui, în schimb, nu va fi. În curând i se va da sentința finală. Va fi nasol cu el, dar el și-a dorit să fie aici. Trebuie să plătească pentru ce a făcut”, a dezvăluit vedeta, pentru Fanatik.

Dana Roba va fi, din nou, operată

În urma unor investigații, bruneta a aflat că are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Operația este una destul de costisitoare pentru care make-up artista trebuie să scoată din buzunar o sumă de care, momentan, nu dispune. Medicul Alexandru Vlad Ciurea s-a oferit să îi facă această intervenție gratuit, însă materialele de care are nevoie sunt extrem de scumpe.

„Dacă Dumnezeu a fost cu mine până acum, tot El va fi cu mine și de-acum încolo. Cred ca DUMENZEU va găsi o soluție la operația mea, care costă 50.000€”, anunța vedeta, pe internet.

 

Sursă foto: social media

Sursa