„Dacă vrei cu adevărat, poți învăța” Ela Crăciun își face debutul în actorie! Cum a fost experiența de pe platourile de filmare pentru vedetă: „E o meserie grea”

Ela Crăciun, totul despre rolul pe care l-a interpretat

Toată lumea o cunoaște pe Ela Crăciun de pe micile ecrane, fiind o jurnalistă de succes. Nu m

Despre profesia de actor, „Acum am avut un rol, eu, un personaj. Am putut să joc. Atunci doar mi-am împrumutat vocea, am fost într-un studio. Acum mie mi s-a părut total diferit față de prima dată.(…)

E o meserie grea, deloc ușoară. Cine spune că actorii au o meserie ușoară, se înșală. Eu apar foarte puțin. În film am avut o replică și jumătate, însă am filmat pentru asta 3 zile. De dimineața până seara. Iar ceea ce vedem noi la televizor că se întâmplă poate în 5 secunde, se filmează în ore bune.”, a mărturisit Ela Crăciun pentru Fanatik.ro.

Se consideră Ela Crăciun talentată?

Ela Crăciun este de părere că oamenii pot învăța să facă absolut orice, atât timp cât își doresc foarte mult acest lucru. M

„Nu simt neapărat că am actoria în sânge, dar mi-a plăcut. Iar atunci când îți place ceva, dacă vrei cu adevărat, poți învăța. Eu cred că putem face absolut orice pe lumea asta, cu condiția să vrem. Dar nu mă văd vreun talent în actorie. Spre exemplu, așa am văzut-o pe Doina Teodoru, care s-a transpus în personaj, apoi ea interpreta. Nu știu, nu mă văd neapărat făcând lucrul acesta, dar asta pentru că nu am învățat să fac asta.”, a m

Sursa articolului