Cum se menţine Irina Loghin în formă la 84 ani. Dieta artistei

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Irina Loghin impresionează pe toată lumea, la cei 84 de ani ai săi. Pe lângă talentul său incontestabil, doamna muzicii populare româneşti, reuşeşte să se menţine într-o formă fizică de invidiat. Iată care este secretul său.

Irina Loghin este urmărită în continuare de foarte mulţi români. De câţiva ani, cântăreaţa a început să fie mult mai deschisă cu publicul său. Mai mult, a încercat să împărtăşească cu fanii ei diferite trucuri care pe ea au ajutat-o să aibă o siluetă impecabilă.

Vedeta a dezvăluit că stilul de viață pe care îl are în acest moment, bazat pe fructe și legume, o ajută să se mențină în formă.  Artista recunoaște că nu îi este mereu ușor, mai ales în perioada sărbătorilor, însă are câteva reguli de la care nu se abate niciodată.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare, zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin.

Irina Loghin are o dietă specială

Irina Loghin a renunţat la câteva alimente

De asemenea, pe lângă alimentaţie, vedeta mărturiseşte că face şi multă mişcare. Mai mult, interpreta de muzică populară, nu mai consuma carne nici măcar de sărbători. Potrivit vedetei, regimul vegetarian o întinerește atât fizic, cât și sufletește.

„Fructe, legume și cereale- asta e scara mea de hrană. Și un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer. În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinerește și fizic, și sufletește. Nu aș renunța la acest mod de viață pentru nimic în lume”, a spus interpreta.

Ea a mai dezvăluit că bea în fiecare dimineață un ceai special, preparat de ea.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a dezvăluit Irina Loghin.

Sursa