Cum înșală fiecare zodie în parte. Ce spun astrele despre obiceiurile în amor ale fiecărui semn zodiacal

Cum înșală fiecare zodie în parte. Când vine vorba de înșelat, fiecare zodie are un stil aparte de a-și ascunde ”slăbiciunile”. Astrologii au descoperit însă ce face fiecare semn zodiacal atunci când vrea să calce strâmb. Astfel, dacă vreți să vă prindeți partenerul sau partenera pe picior greșit, fiți atenți la semnalele pe care le transmite, în funcție de zodie.

Care sunt zodiile care se pricep cel m

Și Vărsătorul este o zodie care înșală fără prea mari probleme. Acești nativi sunt deschiși în permanență către lucrurile noi și de aceea un partener nou le va capta atenția imediat. Bineînțeles că nu pentru mult timp. La fel ca și Gemenii, Vărsătorii se plictisesc repede și este greu să-i ții într-un singur loc. Acest nativ va înșela m

Pe aceeași listă trebuie trecuți și Peștii. Deși este o zodie sensibilă, nu este exclus ca acest semn zodiacal să calce strâmb și nu doar o dată. Motivul este simplu: Peștii și-ar dori o iubire ca în povești, care să nu

Cum înșală fiecare zodie în parte

Nici Balanța nu este ușă de biserică. Chiar dacă, în general, această zodie cântărește foarte bine deciziile pe care le ia, când vine vorba de iubire, uită tot ce știa până atunci. Nativii din Balanță nu se pot abține când cunosc o persoană frumoasă, elegantă și comunicativă.

Și Săgetătorii au un loc asigurat în același top al zodiilor care înșală fără probleme. Această zodie nu este fidelă din principiu. Nativii din Săgetător se decid cu greu să

Ultimul semn zodiacal al acestei liste este Berbecul. L-am lăsat pe acest loc, pentru că acesta nu înșală decât dacă partenerul nu se ridică la nivelul așteptărilor lui. Berbecii iubesc aventura și nu suportă să facă în fiecare zi același lucru. Așadar, au nevoie de un patener plin de energie și dispus să facă orice năzdrăvănie la orice oră.

Care sunt cele m

Și Racii sunt familiști convinși. Dacă se îndrăgostesc, acești nativi nu vor călca strâmb nici în ruptul capului. Se dedică total partenerului și vor face totul pentru ca relația să meargă perfect.

O altă zodie stabilă este Fecioara. Acest semn zodiacal vrea să se simtă în siguranță și adoră căldura unui cămin. M

Sunt șanse destul de mici și ca un Scorpion să înșele. Chiar dacă este o zodie pasională și poate chiar cea m

Chiar și Leii fac parte din zodiile stabile, din punct de vedere al relațiilor. În ciuda faptului că sunt văzuți drept persoane arogante și care se află în permanentă căutare de perfecțiune, nativii din Leu iubesc cu toată ființa și nu vor face nimic care să le rănească partenerul. Leii adoră să fie în centrul atenției, dar acest lucru nu înseamnă că vor pleca de lângă omul iubit pentru o aventură. Infidelitatea nu face parte din vocabularul regelui din zodiac și pentru simplul motiv că acesta urăște minciuna.

Pe primul loc în topul celor mSursa articolului