Cum îl tratează Claudia Puican pe Armin Nicoară ”Ce vrei să-ți mai dau” Artistul a postat totul pe contul său de Instagram

Armin și Claudia petrec foarte mult timp împreună, atât acasă cât și la cântări.

Relația celor doi este una presărată cu mult umor și cu multă bună dispoziție, iar aceste momente sunt împărtășite și cu fanii pe rețelele de socializare.

Claudia Puican știe cum să

Chiar dacă a avut un eveniment sau de lucru la studio, artista are grijă și de soțul ei.

Claudia Puican a avut grijă ca Armin Nicoară să Întregul moment a fost filmat și postat pe conturile de Instagram ale celor doi artiști. Armin Nicoară a spus în repetate rânduri faptul că soția lui se ocupă de tot și că are foarte mare grijă de el.

Așa viață să

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au mutat în casă nouă

După o nuntă cu fast, cei doi artiști au decis să investească banii într-o locuință de vis.

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au mutat deja de câteva luni, iar totul a fost făcut exact pe placul lor.

Fiind m

„Nu prea am ajuns să ne bucurăm momentan de casă. Ne-am mutat de 2-3 luni, dar nu ne-am bucurat de casă. Nu am apucat să stăm pe acasă, cred că nici cinci zile nu am stat acasă, de luni până vineri să stăm amândoi să petrecem timpul acasă.  Nu am apucat, pur și simplu, ba Claudia a fost la studio la Drăgășani vreo 2-3 zile, eu am fost pe la evenimente, apoi am avut evenimentele împreună. Doar la iarnă pot să spun cum este noua casă, pentru că abia atunci cred că o să stăm și noi m

Cei doi nu ar fi terminat casa atât de repede dacă nu ar fi fost mama artistului. Aceasta s-a ocupat de toate detaliile, însă sfătuindu-se prin telefon cu Claudia. Artistul recunoaște că viața lui nu ar fi fost aceeași dacă n-ar fi existat Claudia Puica. Aceasta i-a fost mereu aproape, atât din punct de vedere profesional, cât și atunci când a venit vorba de problemele sale de sănătate.

 

Sursa articolului