Cum au decis Theo Rose și Anghel Damian să-l crească pe micuțul Sasha „Copilul trebuie să cunoască cum este viața la țară” Artista face dezvăluiri uluitoare din viața de mămică

Atunci când vine vorba de Sasha, artistei Artista Theo Rose a vorbit despre creșterea micuțului ei

Cântăreața a fost invitata Ilincăi Vandici în podcastul #TeAscult, acolo unde a vorbit despre viața de familie, despre micuțul său, dar și despre părinții lui Anghel Damian. Fiind tot timpul pe fugă, artista se împarte între casă, studio și platourile de filmare. 

Theo Rose profită la maxim de timpul petrecut cu Sasha și se consideră o mămică norocoasă. Artista este conștientă de faptul că micuțul va avea parte de o copilărie și de o viață frumoasă, având norocul să se nască într-o așa familie.

Artista susține că micuțul are atâtea lucruri bune de învățat de la ea și de la Anghel, dar și de la bunici. Theo Rose susține că părinții lui Anghel sunt oameni cu o anumită pregătire, oameni de cultură, iar părinții ei sunt niște oameni plini de viață și de bunătate.

Ce oameni, cu câte cultură, cu câte cunoștințe vin la pachet și câte lucruri va avea el de descoperit lângă ei. Este o binecuvântare pentru copilul ăsta că s-a născut și-n familia lui Anghel. Pe de altă parte, îi are pe

Theo Rose este nerăbdătoare ca micuțul Sasha să crească

Deși are doar patru luni, Theo Rose își imaginează deja cum va merge la concerte, iar micuțul Sasha va fi în public să-și susțină mămica sau cum ea va merge la serbările lui.

Sunt convinsă că este un copil înzestrat. Abia aștept să văd ce-și va alege el să facă ”, a m

Chiar și așa, Theo Rose are și o anumită teamă atunci când vine vorba de creșterea copilului ei. Artista se teme de faptul că timpul va trece mult prea repede, fiind și motivul pentru care îi oferă toată atenția și iubirea.

Artista se consideră a fi o persoană caldă și iubitoare și prin prisma faptului că familia ei a fost una unită și a avut parte de foarte multă dragoste din partea părinților. Aceasta s-a simțit mereu protejată.

 

Sursa articolului