Cum arată Tuba Büyüküstün fără machiaj. Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” s-a fotografiat la prima oră a dimineții și a postat imaginea pe instagram

În luna iulie va împlini 40 de ani, dar reușește să își ascundă foarte bine vârsta din buletin. Iată cum arată Tuba Büyüküstün fără machiaj. Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” și-a impresionat prietenii de pe instagram.Tuba Büyüküstün o interpretează pe Mavi în „Fiica ambasadorului”, cel mai nou personaj din serialul turcesc difuzat la Kanal D în serile de luni și marți.

Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia, are trăsături aparte și nu e de mirare că nu să se ferește să se fotografieze la prima oră a dimineții, fără pic de machiaj. Cum arată Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” atunci când nu se află în lumina reflectoarelor?

Tuba Büyüküstün, ten perfect la aproape 40 de ani. Cum arată Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” fără machiaj? 

Pe 5 iulie 2022, actrița Tuba Büyüküstün urmează să împlinească 40 de ani, însă cei care nu cunosc acest detaliu cu siguranță ar putea crede că Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” este mult mai tânără, având în vedere că reușește să se mențină într-o formă fizică demnă de invidiat.

Tuba Büyüküstün, actrița care dă viață personajului Mavi în serialul „Fiica ambasadorului”, s-a fotografiat recent fără machiaj și a postat imaginea la story, pe instagram.

Imaginea în care Tuba Büyüküstün apare la prima oră a dimineții a reușit să îi impresioneze pe fanii acesteia, având în vedere că actrița reușește să arate foarte bine chiar și fără produse de make-up sau filtre.

Actrița Tuba Büyüküstün mizează de foarte multe ori pe naturalețe și încearcă să le transmită acest lucru și celor care o urmăresc în mediul online. De această dată, actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica ambasadorului” s-a pozat în pijama, cu o ceașcă de cafea în mână.
În imagine de poate observa că tenul vedetei arată foarte bine chiar și fără fond de ten sau alte produse de make-up, semn că Tuba Büyüküstün reușește cu succes să prevină apariția primelor semne ale îmbătrânirii. 

Nu este pentru prima oară când Tuba Büyüküstün demonstrează că ține foarte mult la naturalețe și că este de părere că imperfecțiunile sunt cât se poate de normale. De curând, actrița a postat în mediul online o altă fotografie întunecată, fără reutușuri, spunându-le fanilor că este perfect normal ca lucrurile să nu meargă întotdeauna perfect.

Citeste si: Tuba Büyüküstün și-a pus pe gânduri fanii de pe instagram: „Uneori poate fi neclar sau întunecat” Ce se întâmplă cu actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica ambasadorului”

Tuba Büyüküstün, pe lista celor mai frumoase actrițe din Turcia 

Nu de puține ori s-a întâmplat ca Tuba Büyüküstün să fie inclusă pe lista celor mai frumoase actrițe din Turcia și nu este de mirare având în vedere că a fost înzestrată cu trăsături aparte, dar și cu o siluetă de invidiat. 

Citește șiNu doar frumusețea a ajutat-o pe Tuba Büyüküstün să devină celebră, ci și talentul actoricesc, aceasta fiind una dintre cele mai talentate actrițe din Turcia. Astfel, ea și-a construit o carieră de succes în industria cinematografiei, de-a lungul anilor obținând mai multe premii importante. 

În prezent, fanii serialelor turcești o pot urmări pe Tuba Büyüküstün în serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat la Kanal D luni și marți, de la ora 20:00.

Citeste si: La mulți ani, Murat Yıldırım! Cum a fost surprins protagonistul serialului Ramo, de ziua lui de naștere! Iată ce surprinză i-a pregătit superba lui soție, Iman Elbani!

 

Sursa articolului