Cum arată soția lui Helmut Duckadam. Alexandra este cu 20 de ani mai tânără decât fotbalistul

Cum arată Alexandra, soția lui Helmut Duckadam

Helmut Duckadam se poate considera cel mStarul de la Sevilla se mândrește cu o carieră remarcabilă în lumea sportului, dar și cu o familie frumoasă, pe care a construit-o cu Alexandra, femeia cu care și-a refăcut viața.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2007 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, pe nume Julieanne.

Alexandra este o femeie stilată și deși este cu 20 de ani m

Fostul mare portar a divorțat de Ildiko după 27 de ani de căsnicie. Ruptura s-a produs la doar un an după ce s-au mutat în Statele Unite.

Helmut Duckadam, totul despre căsnicia cu Alexandra

În urmă cu ceva timp în urmă, Helmut Duckadam a împărtășit povestea despre cum a ajuns să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de bruneta care este cu 20 de ani m

Deși s-a scris, în vremea în care starul de la Sevilla s-a căsătorit cu Alexandra, că tânăra îi vrea toți banii, Helmut Duckadam a recunoscut că lucrurile au stat exact invers și soția sa i-a fost alături și l-a sprijinit în orice moment.

„Eu am fost căsătorit 27 de ani cu Ildiko. Ne-am despărțit pentru că nu am putut să mă obișnuiesc în SUA. Noi am reușit o performanță de când ne-am mutat în București. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanță.

După divorț, m-am întors în România și în trei ani am cerut-o de soție pe Alexandra. Atunci se scria că umblă după banii mei, dar nu aveam. Mama mea a luat-o deoparte și a întrebat-o dacă e sigură ce vrea.

Ea a fost hotărâtă și vreau să îi mulțumesc în fața a milioane de telespectatori pentru că în 13 ani de când suntem împreună a stat lângă mine zi și noapte”, a declarat Helmut Duckadam, în urmă cu ceva timp, pentru Antena 3.

Surse: superbebe.ro,

Sursa articolului