Cum a petrecut de Paște familia Sterp! Surorile Ileana și Geta au făcut mărturisiri inedite! Unde au fost plecați cei doi frați ai lor!

Cele două surori Ileana și Geta Sterp au povestit cum au petrecut în familie cu ocazia sărbătorilor pascale de anul acesta.Astăzi, în cea de-a treia zi de Paște, Teo Trandafir și-a dorit să afle cum au petrecut sărbătorile pascale membrii familiei Sterp. Îndrăgita prezentatoare TV a fost curioasă să afle și cum s-au pregătit cele două surori alături de mama Geta pentru masa îmbelșugată de Paști.

Cum a petrecut de Paște familia Sterp! Surorile Ileana și Geta au făcut mărturisiri inedite

Cele două surori, Ileana și Geta Sterp au intrat în direct de la Hațeg, prin video call în cadrul emisiunii Teo Show, pentru a povești cum s-au pregătit pentru venirea sărbătorile pascale și cum au petrecut în familie.

Teo Trandafir: Sunt curioasă ce s-a gătit la Hațeg în ultima săptămâna! Ce nebunie a fost acolo! Câte feluri de mâncare! Va reveniți așa e?
Ileana Sterp: Să va servesc cu niște prăjituri! Ne lăudăm fiecare
cu farfuria ei!

Teo Trandafir: Câte feluri de mâncare ați făcut fetele mele frumoase?
Ileana Sterp: Nu foarte multe! În ultimii ani de sărbători ne limităm așa la mâncare, cred că e mai importantă întâlnirea în familie! Tot am făcut dar nu foarte multe: friptură de miel, ciorbă de miel, drob!
Teo Trandafir: Câți ați fost la masă anul asta?
Ileana Sterp: Toată familia, plus ginerii, plus copiii!

Surorile Sterp au mărturisit că anul acesta Culiță și Iancu au fost plecați în Dubai.

Iar Iancu a revenit pentru că are antrenamente pentru sportul pe care îl practică, în vreme ce Culiță încă mai are de susținut câteva concerte în însoritul Dubai.

Geta Sterp: Culiță e tot la cântat în Dubai! Chiar zicea Daniela și de Paști ești la cântat! Mai stai și tu pe acasă!
Ileana Sterp: Iancu a fost în Dubai și s-a întors astăzi! Dar a plecat la antrenamente!
Teo: Ce face mama Geta?
Ileana Sterp: Ieri când am venit am găsit-o în cizme de gumă! Era murdară din cap până în picioare! Și acum
este dusă cu mașină la oi și nu am putut să ajungem la ea că am vrut cu drag să fie și ea aici!

Citește șiCiteste si: EXCLUSIV! De ce mama Geta nu îl poate ierta pe fostul ei soț. Culita Sterp încearcă demult să își împace părinții

Citeste si: Culiță Sterp, implicat într-un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea


 

Sursa articolului