Cum a ajuns Ana Maria Barnoschi să lucreze în televiziune. Detaliul pe care l-a făcut public abia acum

Ana Maria Barnoschi prezintă, împreună cu Bursucu’, emisiunea Roata Norocului, difuzată pe Kanal D România.

Citește și: Bursucu nu a așteptat toamna să numere bobocii “A fost o nebunie!”

Cum a intrat vedeta în televiziune

Ana-Maria Barnoschi s-a făcut remarcată în rândul publicului din România începând cu anul 2012, când s-a implicat în primul sezon al emisiunii „Roata Norocului” împreună cu Liviu Vârciu. După succesul obținut în urma numeroaselor sezoane, în care a captivat publicul prin intermediul râsului ei inconfundabil, talentului actoricesc și abilităților sale de dans, ea a devenit parte din echipa emisiunii „Bingo România”,  dar și din cea a

emisiunii „WOWBiz”, unde a avut un rol special, cel al Agentului WOWBlitz.

În urma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, lansată de vedetă pe pagina ei de Instagram, ea a fost întrebată despre cum a intrat în televiziune. Aceasta relevă faptul că a intrat în această lume la vârsta de 19 ani, după ce a participat la un casting, unde a fost acceptată.

,,Pe la vârsta de 19 ani am fost la un casting, după care am fost la un interviu, după care m-au sunat să-mi spună că am luat castingul.
Și așa am intrat în televiziune.”
, mărturisește Ana Maria într-un story, pe pagina ei de Instagram

Ana-Maria Barnoschi este recunoscută drept una dintre cele m

Cum s-a îngrășat prezentatoarea

În sesiunea de întrebări lansată de vedetă, ea a m

,,E o întrebare pe care n-o primesc prea des, asta pentru că, în general, întrebările sunt: ,,cum te menții?” sau ,,ce mănânci?”. Dar asta: ,,cum te-

De asemenea, ea m

Totodată, o altă curiozitate a fanilor este legată de animalul preferat al Anei. Aceasta mărturisește că, în general, ea este o iubitoare de animale. Însă, s-a îndrăgostit de marmote și lemuri la grădina zoologică din Barcelona, unul dintre orașele pe care vedeta le-a vizitat.

 

Sursa articolului