Alina Ceușan a trecut prin probe de foc pentru a ajunge prezentatoare

Însă acum, după m

Și asta pentru că de acum încolo fanii o vor vedea și în ipostaza de prezentatoare, după ce a ajuns la cârma unei emisiunii de dating.

Spune că avea nevoie de o asemenea provocare și crede că va face fața situației și emoțiilor cu brio, căci iubește ceea ce face și se implică în totalitate.

”Mă bucur tare de această nouă ipostază, cred că o să îmi vină bine. Nu mi-a fost teamă, am venit pentru că mi-am dorit să spun „Da! unei noi experiențe, unei noi provocări. Emoțiile de la casting ori de pe set sunt normale și semnalează doar faptul că urmează să faci ceva important. Odată ce le îmbrățișezi, ele dispar și entuziasmul le ia locul. Eu de asta am nevoie.

Iubesc ceea ce fac, și asta mă ajută să merg m

Însă, până să ajungă să fie desemnată prezentatoarea noii emisiuni TV, Alina Ceușan recunoaște că a trecut prin probe de foc.

A fost un casting cu multe emoții și tot atâtea probe, care a pus-o la încercare pe blondină, dar pe care, la final, l-a trecut cu brio.

”Probele nu au fost grele, au fost însă diferite de ce am experimentat până acum, am lucrat cu actori, care țineau rolul dragilor noștri concurenți, pe care aștept să îi cunoașteți. Probele au fost emisiuni cap-coadă, cu scripturi de învățat, cu noul rol de îmbrățișat în diferite feluri”, a m

Iar reușita sa de la casting, dar și din emisiune, căci este sigură că va face o figură bună, spune că se datorează experienței dobândite în mediul online.

Și acolo se adresează unui anumit public, ce-i drept m

”Fac asta de 11 ani pe online și cred că putem aduce un flavour nou, fresh, frumos și la TV. Cert este că sunt pregătită să învăț, alături de echipa de producție, tot ceea ce trebuie să învăț. E o nouă provocare pe care cred că sunt gata să o îmbrățișez”, a concluzionat influencera.

Sursa articolului