Acasă Monden Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă! Tot momentul a fost filmat: „Mi-am cerut scuze”
Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă! Tot momentul a fost filmat: „Mi-am cerut scuze”

Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă! Tot momentul a fost filmat: „Mi-am cerut scuze”

de Administrator

Culiță Sterp, unul dintre cei mArtistul este apreciat atât pentru talentul său muzical, cât și pentru faptul că a dat dovadă de nenumărate ori că este un soț și un tată impecabil, dar și un frate și fiu implicat.

Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă

Recent, În cadrul evenimentului, Culiță Sterp cânta în mijlocul mulțimii de invitați de la nuntă. Toată lumea, inclusiv artistul, dansa și țopăia pe ritmul muzicii, moment în care, într-o clipă de neatenție, Culiță Sterp a călcat o fată pe picior.

Imediat, artistul a luat atitudine și și-a cerut scuze pentru ce a făcut, îmbrățișând-o prietenește pe domnișoara în cauză. 

Culiță Sterp, luat prin surprindere de un băiețel la o nuntă

În cadrul unei nunți, Culiță Sterp a avut parte de o coincidență neașteptată! În timp ce stătea la masă, un copil a venit la el și i-a spus că a cântat la nunta mamei lui în urmă cu mulți ani.

Artistul a fost surprins de această informație pentru că și-a dat seama că timpul a trecut și a îmbătrânit.

„Oameni buni, deja mă simt bătrân, a venit copilul ăsta la mine, Eduardo a venit la mine și mi-a spus: Tu

Am îmbrătrânit, fraților! Ia s-o văd pe mama ta (n.r.: îi cere să-i arate o poză pe telefon cu mama lui)! Da, îmi aduc aminte, să-ți trăiască, să fie sănătoasă! M-am dus, fraților!”, a spus Culiță Sterp. 

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu