Culiță Sterp a fost trimis în judecată de procurori, chiar la început de an! Ce urmează să se întâmple

Culiță Sterp a fost trimis în judecată. Ce urmează să se întâmple 

Nici bine nu am intrat în anul 2023 că artistul a primit deja prima veste proastă. Culiță Sterp a fost trimis în judecată de procurori, iar prima înfățișare a procesului urmează să

Vă reamintim că în urmă cu două luni renumitul manelist nu a oprit la culoarea roșie a semaforului și a încercat să treacă printr-o intersecție cu viteză, însă bolidul

său de lux s-a oprit după ce a lovit din lateral un autoturism care circula regulamentar. Din fericire, Culiță Sterp nu a pățit nimic în urma incidentului, iar celălalt șofer s-a ales doar cu răni care nu i-au pus în pericol viața și a ieșit din spital la scurt timp. 

Acum, artistul are probleme cu legea. El este acuzat de acuzat de conducerea sub influența alcoolului sau a unor substanțe interzise, dar și părăsirea locului accidentului.  

Iubita lui Culiță Sterp și-a cerut scuze public pentru accident

După producerea accidentului, la scurt timp, „Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu”, a transmis ea pe TikTok.

Sursa articolului