Cu ce s-au îmbrăcat Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea lor de logodnă din Constanța! Fotografii spectaculoase de la eveniment

După ce a adus victoria acasă în fața Andorrei, cu un scor de 4-0, Ianis Hagi a plecat direct la Constanța pentru a petrece logodna cu aleasa inimii sale.

Ce au purtat Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea de logodnă

Astăzi, Ianis Hagi și Elena Tănase au organizat petrecerea de logodnă la Constanța, relatează  Orange Sport. Evenimentul a fost unul restrâns, participând doar apropiații și familiile celor doi. 

De la această petrecere extrem de importantă nu au lipsit Gică Hagi, Kira Hagi, sora lui Ianis, și Nicolae Popescu, fiul lui Gică Popescu, verișorul fotbalistului care și-a celebrat astăzi iubirea alături de logodnica lui. 

Deși a fost un eveniment restrâns, Ianis Hagi a făcut senzație pe ringul de dans alături de Elena Tănase. Fotbalistul se pricepe și la ritmuri machedonești, nu doar la cele de pe terenurile de fotbal.

Cât despre ținute, cei doi au ales să poarte h Ianis Hagi a purtat un costum compus dintr-o cămașă albă, pantaloni albi și un sacou de o nuanță albastru deschis, cu dungi subțiri albe, iar în picioare a fost încălțat cu o pereche de loafers din piele întoarsă de culoare crem. 

Partenera lui Ianis Hagi, Elena Tănase, a ales să poarte o rochiță mini foarte elegantă, în partea de sus fiind de tip sacou, cu mâneci lungi, iar la talie având o parte

de tip corset. În picioare, tânăra a fost încălțată cu o pereche de tocuri stiletto negre.

Ianis Hagi preferă intimitatea în relația lui

În vara acestui an, Ianis Hagi a făcut marele pas și a cerut-o de soție pe Elena Tănase. Momentul emoționant a avut loc în timpul unei vacanțe la Paris, chiar în fața celebrului Turn Eiffel.

Cu toate că nu se ferește să își afirme dragostea pentru partenera sa, Ianis Hagi a declarat că preferă ca relația lui să fie privată, dat fiind faptul că își dorește o viață de familie liniștită în viitor.

„Îmi place să am relația privată, așa sunt în viața de zi cu zi. Relația noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea, suntem foarte fericiți. Cred că este cel m

 

Sursa articolului