Cu ce femeie ar fi vrut să se însoare Cătălin Botezatu: „E o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit”

Cu ce femeie ar fi vrut să se însoare Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, unul dintre cei m

De curând, acesta a mărturisit că ar fi vrut să se însoare cu Tania Budi, singura femeie pe care mama sa a acceptat-o. Din nefericire cei doi s-au despărțit, dar au rămas prieteni forte buni, iar în ultimii 30 de ani au păstrat legătura.

Cătălin Botezatu a declarat că o iubește și acum pe Tania Budi, dar nu se pune problema despre o relație, deoarece crede că amândoi vor independență și libertate.

„Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!

De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate!”,

a mărturisit Cătălin Botezatu.

Tania Budi are și acum sentimente pentru Cătălin Botezatu

Fosta prezentatoare i-a furat inima celebrului designer de modă, în urmă cu m

Tania Budi a mărturisit că Botezatu este bărbatul perfec t și are sentimente pentru el, pe care nu le poate descrie în cuvinte.

„Pe mine mă măgulește, mă emoționează extrem de tare orice spune despre mine. El e mult m

Sufletul lui e ceva imens. Vezi câte e de frumos, sufletul lui înmulțește-l cu un milion. M

Cătălin Botezat este un bărbat selectiv

Cătălin Botezatu a avut m

De curând, Cătălin Botezatu a dezvăluit care sunt criteriile sale, pentru a alege o iubită, pe lângă frumusețe.

„N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur num

Surse:

Sursa articolului