Cristina Pucean a făcut dezvăluiri fără perdea! Celebra dansatoare a primit live un super cadou surpriză de la Bogdan de la Ploiești și a spus adevărul despre relația lorA ieșit soarele în dragoste pentru Cristina Pucean. Blondina este îndrăgostită lulea și iubește nebunește, după cum i-a dezvăluit chiar ea lui Adiță, la” Fiță cu Adiță”. Dansatoare a dat tot din casă și a explicat foarte clar ce relație este, de fapt, între ea și Bogdan de la Ploiești.

Deși multă lumea a spus că ar fi împreună, sexy blondina a clarificat rapid situația! În ciuda zvonurilor, cei doi spun că sunt doar foarte buni prieteni.

Înainte să înceapă emisiunea, Adiță i-a spus clar vedetei că prietenul ei de la Ploiești i-a trimis un diamant, tocmai pentru că nu putea să fie alături de ei la filmări, când ar fi trebuit să apară ca o surpriză. Chiar și așa, vedeta a explicat că cei doi sunt doar prieteni. 

Cristina Pucean spune totul despre relația cu Bogdan de la Ploiești

Invitată la Fiță cu Adiță, Cristinei Pucean i s-a pus și marea întrebarea, cu privire la relația pe care o formează cu Bogdan de la Ploiești.

„Presa spune multe ca să vândă, dar îți dai seama că nu e neapărat așa. Suntem prieteni buni”, i-a spus Cristina Pucean lui Adiță, în momentul în care a întrebat-o dacă formează un cuplu cu Bogdan de la Ploiești.  

Cristina Pucean spune că se cunosc de foarte mult timp, lucrează împreună de foarte multi timp, iar lumea chiar îi solicită împreună la evenimente.

„Ne cunoaștem de foarte mult timp, colaborăm de foarte mult timp și dacă tot ne vrea lumea împreună la evenimente, am zis să mai filmăm și un clip”, a mai adăugat vedeta.

Cristina Pucean ar fugi într-o vacanță cu Maluma de România

Cristina Pucean a dat aproape tot din casă! Dansatoarea a fost întrebată cu ce vedetă masculină din România ar fugi într-o vacanță, iar răspunsul a fost unul ferm și plin de chicoteli.

„Cu Maluma”, i-a spus Cristina Pucean lui Adiță, care a continuat „cu Maluma de România!”, iar vedeta a clarificat imediat lucrurile.

„Știam că o să spui asta! Da, cu el, dar nu ca iubiți! Noi ne înțelegem foarte bine, petrecem timpul împreună, nu știu frumos tare”, a ținut dansatoarea să precizeze.

Cristina Pucean, îndrăgostită lulea

Sexy dansatoarea i-a mărturisit lui Adiță că este îndrăgostită lulea, dar nu a vrut nicio secundă să spună cine este bărbatul care i-a furat inima.

„Da măi, dar ți-am zis și la început că sunt! Rău de tot”, a dezvăluit ea.

Vedeta i-a explicat lui Adiță că niciodată nu a ținut să se afișeze cu persoana iubită, preferând ca viața ei sentimentală să fie una mai mult discretă și privată. Dacă nu a fost cazul, spune că nu a apărut în public cu un bărbat.

Ar avea Cristina Pucean o relație cu un bărbat care are bani mai puțini ca ea?!

Totuși, când vine vorba de relații, se pare că există niște lucruri de care ține foarte mult cont. Sexy dansatoare nu și-ar dori să aibă alături un bărbat care are mai puțini bani ca ea. Cristina Pucean a explicat că nu își dorește să fie un bogătaș, dar măcar să aibă bani cât ea.

„NU, nu există! Măcar să aibă aceeași situație ca a mea. Nu zic mai sus, dar să fie măcar ca mine, nu să merg undeva cu el și să îmi zică că nu, că el nu are”, i-a mărturisit Cristina Pucean lui Adiță.

Ai informații care pot deveni o știre? Intră în contact cu reporterii noștri pe adresa de mail [email protected]!

Sursa articolului