Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie la un an de la despărţirea de tatăl fiicei sale: „Ar face orice”

Cristina Cioran a trecut printr-o perioadă grea după ce fiica ei a venit pe lume. Micuţa s-a născut prematur şi a avut nevoie de o îngrijire specială. După aceasta situaţie dificilă, vedeta a mai primit o lovitură. Relaţia cu tatăl copilului se încheia. Cei doi au fost protagoniştii unui scandal de proporţii, şi-au aruncat cuvinte dure în spaţiul public şi tot felul de acuzaţii. În prezent, se pare că au revenit la sentimente mai bune. Alex Dobrescu este decis să se împace cu fosta prezentatoare!

După tot ce s-a întâmplat în viaţa ei personală, Cristina Cioran a simţit nevoia să ia o pauză. S-a retras uşor din lumina reflectoarelor şi i-a dedicat timpul său, în totalitate, fiicei sale.

Recent însă, a făcut o dezvăluirie care a uimit pe toată lumea. A fost cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu. Se pare că bărbatul vrea să-i intre din nou în grații vedetei, sperând că într-o zi o va recuceri. Bărbatul este conştient că a greşit foarte mult în faţa vedetei, dar acum este dispus să o ia de la început şi să îşi întemeieze o familie fericită.

Am fost iar cerută în casatorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice”, a declarat Cristina Cioran, pentru viva.ro.

Cristina Cioran şi Alex Dobrescu

Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran

Alex Dobrescu face orice pentru a-i intra din nou în graţii fostei sale partenere. Bărbatul şi-a declarat public intenţiile. A explicat că îşi dorește foarte mult să fie din nou o familie frumoasă, iar fetiţa lor să crească alături de ambii părinţi.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (…) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul”, a mărturisit Alex Dobrescu, la Antena Stars.

 

Sursă foto: social media

Sursa