Cristina Ciobănașu, anunț trist. Vlad Gherman nu a spus nimic: ”A fost operată pe cord…”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio în urmă cu ceva timp, iar actrița formează un cuplu în prezent cu Alexandru Mureșan. De cealaltă parte, fostul ei iubit s-a refugiat în brațele colegei sale de pe platoul Adela, Oana Moșneagu.

Timpul a trecut, iar Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan s-au apropiat din ce în ce mai mult. Drept urmare, evenimentele din viața iubitului ei, o afectează destul de tare.

Asta am putut vedea și în cea mai recentă postare a actriței. Cristina Ciobănașu a făcut un anunț cât se poate de trist. Se pare că animalul de companie al iubitului ei, Alexandru Mureșan, a trecut printr-o operație de cord.

Cei doi au fost atât de emoționați, având în vedere complexitate operației și au sperat până în ultimul moment că lucrurile vor fi cât se poate de bine.

Și așa a și fost. Câinele lui Alexandru Mureșan se simte bine după operația la cord, însă chiar și așa, cei doi trebuie să se gândească în viitor.

Câinele nu trebuie să fie stresat timp de câteva luni și nici să nu fie agitat, așa că Alexandru Mureșan și Cristina Ciobănașu vor avea de lucru.

”Roller coaster emoționant… Ieri Chani a fost operată pe cord… am avut inima cât un purice… din fericire, deși o operație foarte grea, prima de acest fel făcută în România, Chani este acum bine.

Mai avem de depășit un pas important și anume să nu facă efort, să nu se streseze și să nu se agite pentru câteva luni”, a scris Cristina Ciobănașu pe InstaStory.

Vlad Gherman, fără cuvinte după anunțul făcut de Cristina Ciobănașu

Având în vedere interesul pe care cei doi l-au dat acordat animalului de companie, este clar că atât Cristina Ciobănașu cât și Alexandru Mureșan se susțin reciproc.

Mai mult de atât, acesta este și motivul pentru care Vlad Gherman nu a reacționat în niciun fel la anunțul fostei sale iubite, deși în general o făcea.

S-ar părea că actrița est mult mai fericită alături de noul ei iubit, decât era înainte.

Sursa articolului