Cristi Borcea a recunoscut: Ce greșeală a făcut la Dinamo și a ajuns la închisoare. ”Era o condiție în plus la eliberarea condiționată”Cristi Borcea a recunoscut că semnatura pe care o punea pe hârtiile de la Dinamo l-a dus la închisoare, acolo unde a stat patru ani după gratii, în celebrul Dosar al Transferurilor.

Cristi Borcea: ” Am semnat num

Afaceristul a dezvăluit că nu făcea parte din Consiliul de Administrație al lui Dinamo, dar, cu toate acestea, a semnat documente care îl mandatau să facă tranzacții legate de plecarea sau aducerea jucătorilor la echipa ”câinilor roșii!”, la fel și comisioane către impresari, astfel că a fost inclus în celebrul „Dosar al Transferurilor”. Închisoarea nu avea să fie însă suficientă pentru Borcea, afaceristul a m

„Eu nu făceam parte din Consiliul de Administrație. Am semnat num

Cristi Borcea spus cât costa un comision la vânzarea jucătorilor la Dinamo! 

Cristi Borcea a povestit, în cadrul aceleași emisiuni, cum se proceda în cazul tranferurilor de jucători, ce sume erau la vânzare și cât îl costa comisionul.

”Toți jucătorii pe care i-am vândut pe 1-2 milioane i-am adus înapoi și după i-am vândut iar! Nu trebuia să dăm comision? Dacă i-am vândut din nou? Se vinde pe un milion și 200.000 comision”, a menționat fostul acționar al ”câinilor” la EXCLUSIV Dinamo, care avea să menționeze și faptul că singura ”țeapă” pe care a luat-o în fotbal a fost jucătorul Osvaldo Miranda.

Cristi Borcea a recunoscut! Ce greșeală a făcut și a ajuns la închisoare, dar și care a fost condiția de a fi eliberat condiționat! ”Am plătit!”

Cristi Borcea a stat după gratii patru ani, iar pentru a fi eliberaț condiționat, a fost nevoit să scoată bani serioși din buzunar.

”Am plătit prejudiciul, a fost de aproximativ 800.000, dar am plătit și 3.600.000 de euro, penalități din 1998, când aveam 28 de ani, și m-am dus la 44 de ani (n.r. – la închisoare).  

Era o condiție în plus la eliberarea condiționată să plătești prejudiciul. Și am plătit integral”, a recunoscut omul de afaceri în aceeași emisiune, apoi a vrut să pună și capăt speculațiilor conform cărora ar fi devenit milioanr în umra fotbalului și a echipei pe care a condus-o. ”Cum să mă îmbogățească Dinamo, dacă eu am avut bani de n-am avut ce să fac cu ei? ”, a spus Cristi Borcea, la EXCLUSIV Dinamo.

Sursa articolului