„Cred că e frumos să fii profesor, fără să fii profesor”

Andra Covaleov a urcat pe scena de la Vocea României cu piesa „Ileană, Ileană” și a întors două scaune. Cei doi antrenori care au fost convinși de vocea ei, Tudor și Irina, s-au luptat să o aibă în echipa lor. „Pari genul de concurent care s-ar duce la Tudor, chiar dacă ar fi întors patru scaune și sper să am o șansă în fața ta pentru că îmi doresc foarte mult să vii în echipa mea. Pentru momente speciale de genul ăsta îmi place să fiu antrenor la Vocea României”, i-a spus Irina.

O profesoară de la Universitatea de construcții, pe scena de la Vocea României!

Alexandra are 43 de ani și este profesor, iar muzica este pasiunea ei: „Sunt profesoară la Universitatea de construcții București. Când nu predau la facultate, cânt și când nu predau și nu cânt, am grijă de cele două fetițe. Profesoară sunt de vreo 20 de ani. De cântat, cânt de vreo 10. În muzică, e foarte importantă partea asta matematică. Pitagora zicea că totul în lume sunt muzica și matematica.”

„Cred că e frumos să fii profesor, fără să fii profesor. Cred că, de fapt, spre asta tindem acum”, i-a spus Tudor Chirilă.

După lupte de convingere, Andra a luat decizia să meargă mai departe în echipa lui Tudor Chirilă.

Foto: PR PRO TV

Sursa