Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Gabriel Coveșeanu sau Cove așa cum este cunoscut de public, a avut o vară plină! Prezentatorul de la Prima TV este implicat într-un nou proiect pentru care a făcut multe sacrificii. În cadrul unui interviu recent, acesta și-a uimit fanii după ce le-a povestit că a plecat de acasă o lună.

Cove a lipsit toată luna august de acasă. Prezentatorul a fost nevoit să stea departe de copii și de soție. Motivul a fost unul cât se poate de serios și important pentru cariera lui. Mai exact, vedeta de la Prima TV a fost pe drumuri în tot acest timp, alături de cele 12 cupluri care s-au înscris la Cursa iubirii.

„O emisiune zic eu, extrem de interesantă, asta pentru că vorbim de o cursă pe de-o parte, de un traseu, de un parcurs, și vorbim despre iubire. 12 cupluri pleacă în această Cursă a Iubirii. Vorbim de cupluri care au 14-15 ani de relație, sunt chiar căsătoriți, au copii, dar vorbim și de cupluri la început de drum. Ei merg în călătoria asta, pleacă departe de casă, de copii, familie și așa mai departe, vreme de o lună de zile și sunt supuși la o sumedenie de probe: de la probe fizice, la probe psihice sau mai mult aș spune probe emoționale, pentru că trebuie să-și spună lucruri pe care nu și le-au spus niciodată, să-și facă anumite declarații, să recunoască dacă au greșit sau să spună dacă au mințit vreodată. Sunt nevoiți să treacă prin astfel de probe și devine o emisiune extrem emoționantă”, a povestit Cove.

Cove și soția sa

Cove, vacanță cu familia înainte de emisiune

Prezentatorul de la Prima TV a fost plecat într-o vacanță de câteva săptămâni alături de cei dragi chiar înainte de începerea filmărilor.

„Am filmat în toată luna august. Am plecat la începutul lunii și ne-am întors la finalul lunii. Am fost prin țara noastră frumoasă, în diferite locuri din România. Locuri frumoase pe care unii dintre concurenți chiar nu le cunoșteau. Am filmat în Cetatea de Scaun de la Suceava, am fost în Delta Dunării, am filmat în pădurea Letea, am văzut cormoranii. Deci a fost o chestiune combinată cumva, dar deși sună așa ca o vacanță, nu a fost chiar o vacanță”.

Cum au decurs filmările la Cursa iubirii

Deși mulți ar putea crede că acest proiect a însemnat pentru Cove mai mult o vacanță, prezentatorul a explicat că lucrurile nu au stat deloc așa. Show-ul a fost unul solicitant chiar și pentru el, chiar dacă de multe ori nu se implica în activitățile concurenților.

„Nu a fost deloc o vacanță. Mai ales pentru concurenți care au trecut prin tot felul de probe. De exemplu am plecat din București direct la Suceava. Drumul până la Suceava este un drum pe care îl parcurgi în multe ore, mai ales cu un autocar, că știm și noi condițiile de drum din România. Ajungând la Suceava, oamenii se așteptau să se cazeze la un hotel frumos, eventual cu o piscină, și să ne relaxăm. Nu a fost așa. Cum au coborât din autocar, le-am dat câte un cort, le-am arătat un câmp și le-am zis să își instaleze cortul că acolo vor dormi. Vă dați seama că ruperea asta de confortul de acasă, mai ales că unii n-au dormit în viața lor la cort, nu se așteptau la așa ceva”.

Cove a plecat de acasă timp de o lună!

Programul lui Cove a fost unul exrem de încărcat. Filmările emisiunii s-au desfășurat în mai multe orașe din țară, ore multe petrecute pe drum, iar din acest motiv nu a putut să își ia și familia cu el.

„Am mers singur pentru că programul era destul de încărcat. Stăteam câte două, maxim trei zile, într-un singur loc. Eram tot timpul pe drumuri și cred că ar fi fost destul de greu să îi car după mine. Pe de altă parte, înainte de a pleca în proiectul ăsta, am avut ocazia să mergem cu toții în vacanță. Am stat în vacanță vreo două săptămâni, aproape trei, și atunci imediat ce m-am întors din vacanță eu am plecat. N-a fost atât de dramatic”, a mai spus Cove pentru ego.ro.

 

Sursă foto: social media

Sursa