Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite. Anunţul i-a lăsat mască pe fani

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite. După anunţul care a luat prin surprindere o ţară întreagă, fanii emisiunii au început să facă tot felul de speculaţii cu privire la viitorul show-ului culinar. Au apărut deja primele nume care i-ar putea înlocui pe Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu.

Filmările pentru sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuţite merg înainte chiar dacă primii juraţi ai formatului nu vor mai face parte din show. Mihai Ioniță, CEO Antena Group, alături de Mona Segall, producătorul emisiunii, caută deja înlocuitori pentru cei trei bucătari, iar noul sezon se anunță a fi plin se surprize.

Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite

După ce s-a aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încheiat socotelile cu Antena 1, în spaţiul public au început să se vehiculeze deja primele nume care ar putea să apară în viitorul sezon.

Astfel de schimbări au mai apărut de-a lungul timpului în producţiile de la Antena 1, iar şefii au încercat să îşi promoveze vedetele cu care aveau deja contracte. Din acest motiv, telespectatorii s-au gândit că şi de această dată situaţia va sta la fel. Astfel, se presupune că juriul show-ului va fi alcătuit din: Radu Darie (bucătarul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani), Nicolai Tand (bucătar care se află în echipa de la Super Neatza) și Roxana Blenche (prezentatoarea de Hello Chef și fosta câștigătoare a sezonului 8 Chefi la Cuțite).

Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite

Care a fost motivul „despărţirii” de foştii juraţi

Filmările pentru noul sezon erau pe punctul de a începe, dar se pare că cei trei bucătari care au făcut istorie în televiziune şi nu numai au refuzat să mai participe la filmările din octombrie 2023. Decizia nu a fost deloc pe placul şefilor de la Antenă, astfel s-a decis încheierea contractelor cu aceştia.

Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

“Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante”, a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

 

 

Sursă foto: social media

Sursa