Cine sunt ultimele 6 cupluri care au intrat în “Cursa iubirii” de la Prima TV! Ei luptă să plece acasă cu 15.000 de euro!

Multă adrenalină, situații neprevăzute și momente tensionate. Filmările de la “Cursa iubirii”, un reality show original Prima TV, care va debuta în această toamnă, se dovedesc a fi un adevărat roller-coaster al emoțiilor. Dar cine sunt ultimele 6 cupluri care au intrat în Cursă pentru a-și întări relația și cunoaște mai bine partenerul?

Cine sunt ultimele 6 cupluri care au intrat în “Cursa iubirii” de la Prima TV!

Cristi și Anita

Cristi (34 de ani) este consultant IT iar Anita (33 de ani) este agent imobiliar.  Sunt un cuplu prospăt de doar 1 an de zile. Legătura lor pare autentică din moment ce după doar 2 luni s-au mutat împreună. Cristi spune că i-ar plăcea că Anita să nu mai fie atât de nervoasă, să fie mai ordonată și, dacă s-ar putea, să nu mai iasă atât de des în cluburi. Anitei i se pare că Alex se supără prea repede din orice, că e prea orgolios și că nu prea știe de glumă. Scopul amândurora în „Cursa iubirii” este să poată comunica productiv, să se înțeleagă mai bine și să-și accepte ideile și nevoile unul celuilalt.

Rareș și Cosmina

Rareș de 24 de ani și Cosmina de 21 de ani formează un cuplu de 2 ani de zile și stau împreună de 1 an  și jumătate. Rareș este manager de club în Centrul Vechi iar Cosmina proaspăt absolventă de ASE. Ambii se descriu ca fiind geloși, bârfitori pe alocuri, tupeiști, vorbăreți și se aprind destul de repede. Tocmai pentru că sunt atât de asemănători, evident că nemulțumirile există. De aceea sunt în „Cursa iubirii”, să le rezolve.

Alexandru și Cristina

Alexandru un tânăr de 30 de ani, prosper antreprenor, și Cristina de 35 de ani, customer agent în domeniul IT, vin din Iași și formează un cuplu de doar 5 luni de zile.  Încă nu locuiesc împreună, însă de 3 luni sunt cam nedespărțiți.  Amândoi își doresc să-și îmbunătățească comunicarea, să existe mai multă răbdare și înțelegere între ei.

Raul și Mihaela

Al doilea cuplu venit din orașul celor 7 coline, Iași, se compune din Raul de 28 de ani de meserie funcționar public și Mihaela, o tânără de 24 de ani, proaspăt absolventă de facultate. S-au cunoscut pe rețelele de socializare acum 1 an și locuiesc împreună din martie anul acesta.  Încrederea reciprocă este țelul comun pe care îl au în evoluția relației.

Codrut și Naba

Șerban de 23 de ani și Naba de 28 de ani formează un cuplu de aproape 1 an jumătate,  când s-au cunoscut prin intermediul unei emisiuni TV. De 1 an stau împreună în București. Amândoi muncesc ce le place. Codruț este seller auto și influencer iar Naba este designer și cochetează cu lumea televiziunii. Ambii parteneri caută să-și îmbunătățească comunicarea în cuplu și să-și câștige încrederea reciprocă.

Cosmin și Adela

Cosmin și Adela formează cel mai longeviv cuplu din competiție. Au 14 ani de relație și 11 ani de când sunt căsătoriți. Cosmin are 40 de ani iar Adela are 36 de ani și ambii sunt antrenori personali de fitness. După atâta timp împreună, totuși, amândoi consideră că încă mai au de lucrat la încrederea oferită reciproc și la răbdarea pe care o au. De fapt, ei cred că oricând e loc de mai bine și mereu trebuie să fie atenți la ce se întâmplă în relație.

“Cursa iubirii” competiția în care 12 cupluri au intrat în aventura vieții lor, este un reality show ce va fi difuzat în toamnă, un format original Prima TV, format prezentat de Cove.

Sursa