Cine le-ar putea lua locul celor 3 bucătari de la Chefi la Cuțite. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu părăsesc emisiunea după 12 sezoane

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au ales să nu filmeze noul sezon din emisiunea Chefi la Cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei trei cunoscuți chefi care au atras audiențe în emisiunea de gătit Chefi la Cuțite, au fost înlocuiți după ce au refuzat să participe la filmările noului sezon.

Potrivit unui comunicat emis de postul TV, producătoarea emisiunii, Mona Segall, a aflat cu m

În comunicatul publicat joi seara, Mona Segall a dezvăluit că aceștia nu i-au comunicat personal decizia de a se retrage din emisiune și că a fost o surpriză pentru ea. Ea a exprimat înțelegere față de eforturile pe care le presupune fiecare sezon al emisiunii și necesitatea de a lua o pauză pentru reîncărcarea bateriilor.

Cu toate acestea, a subliniat că cei trei chefi nu au considerat echipa din spatele emisiunii și impactul deciziei lor asupra celor peste 150 de oameni implicați în producție.

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu m

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar m

Cine le-ar putea lua locul celor 3 bucătari

Cu toate că înlocuirea unui juriu emblematic precum cel al emisiunii Chefi la Cuțite reprezintă o sarcină dificilă, m

După cum toți se așteaptă, Antena 1 a preferat să aleagă personalități care au m

Astfel, primele nume vehiculate pentru noul juriu includ Radu Darie, fost bucătar al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Nicol

Programe TV Kanal D

Fanii postului Kanal D, care sunt pasionați de serialele turcești, pot urmări serialul „Melek”, cunoscut și sub numele original „Benim Adım Melek”, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00.

Personajul central al serialului este Melek, interpretat de talentata actriță Nehir Erdogan. Povestea se bazează pe o intrigă complexă de familie și pune în evidență tradițiile unei comunități.

De asemenea, emisiunea-concurs „Jocul cuvintelor”, prezentată de Dan Negru, a revenit cu un nou sezon plin de divertisment, noroc și cunoștințe generale. Acest quiz-show poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 22:30.

Serialul „Prețul fericirii”, poate fi urmărită pe Kanal D în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Serialul explorează lupta acerbă pentru succes, alegerile dificile pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă în trecut și poveștile de iubire, menținând suspansul în fiecare moment al acestui serial turcesc.

Surse: capital.ro, libertatea.ro

Sursa articolului