„Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni, un rahat…”

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Angela Similea nu are nevoie de prea multe prezentări. A avut un succes remarcabil în carieră, fiind consideratăuna dintre marile voci ale muzicii românești. Cu toate acestea, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, lucrurile nu au mers la fel de bine. Cântăreața a fost o femeie foarte curtată de bărbați, însă poveștile sale de dragoste nu au avut mereu un final fericit. 

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori, însă marea sa iubire a fost actorul Florin Piersic. Prima căsătorie a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărțit rapid pentru a se căsători cu chitaristul Sorin Movileanu. În timpul mariajului, Angela Similea a devenit pentru prima oară mamă.

Nici cea de-a doua căsnicie nu a funcționat, iar Angela Similea a ajuns, din nou, la altar alături de Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, în România.

“Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie”, își amintea Angela Similea începuturile relației cu Jan.

Angela Similea a vorbit despre căsnicia cu Jan Hilgen

Angela Similea nu a avut o căsnicie fericită alături de Jan Hilgen

Bărbatul care a stat cel mai mult alături de celebra artistă s-a stins din viață în octombrie 2021, după ce a fost infectat cu COVID-19. Despre acesta, vedeta nu a avut cuvinte de laudă. Ultimii ani din căsnicia lor au fost pentru aceasta un calvar.

“Era curtenitor, multă vreme îndrăgostit, bogat, un om care mi-a «preluat» cu eleganţă prietenii şi colaboratorii cei mai apropiaţi… Lungă vreme a fost o căsătorie reuşită”, a rememorat cântăreaţa în biografia ei.

Angela Similea despre Jan: ”Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos!”

De asemenea, artista a mărturisit că nu l-a considerat niciodată un bărbat frumos, însă știa să se facă plăcut.

”Mi s-a părut un om cinstit… Şi cu toate acestea – mă amuză şi azi – mariajul nostru a fost discutat în termeni contractuali. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam”, a continuat artista.

“Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună «sunt soţul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior”, și-a adus aminte afectată Angela Similea.

Angela Similea: ”N-a putut scăpa de boala asta, băutura!”

Cei doi au fost împreună vreme de 17 ani, însă despărțirea nu s-a produs în termeni amiabili, după cum a povestit chiar artista în biografia ei.

”Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: «Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni, un rahat…».

Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, a povestit Angela Similea.

 

Sursă foto: social media

Sursa