Cine este Valentin Florin Timofte de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Cine este Valentin Florin Timofte

Timofte Valentin Florin are 36 de ani, locuiește în București și este de profesie bucătar. Cuțitul de aur al lui Sorin Bontea este pasionat de bucătărie de multă vreme și a început să lucreze în domeniu, în urmă cu aproximativ 6 ani, datorită unchiului său.

Dacă la început gătea doar acasă, a decis să plece în Italia, pentru a lucra în bucătărie.
La început de drum, a spălat vase la diferite restaurante. A urmat un curs de bucătari și a evoluat treptat, astfel că în prezent lucrează la un restaurant renumit.

În

În

„M-am îndrăgostit de meserie când l-am văzut pe unchiul meu cum o face. Un om de 1,6 metri și am văzut respectul pe care el îl câștiga în fața oamenilor.

Ieșea pe sală vorbea cu oamenii.

Eu la momentul respectiv vedeam bucătăria doar ca bucătar de casă și am ajuns el să lucrez, în Italia. La vase, îl m

Valentin Florin Timofte este cuțitul de aur al lui Chef Sorin Bontea

Valentin Timofte a ales o rețetă de familie pentru Chefi, evitând să gătească un preparat pe care îl face des în restaurantul în care lucrează.

„Sunt o persoană care se hrănește cu adrenalina care există în bucătărie, cu nebunia de acolo. Numele meu este Timofte Valentin, am 36 de ani, sunt bucătar și locuiesc în București. Vreau să fiu printre cei m

Am venit cu un preparat simplu, dar gătit din inimă. O balotină de mămăligă, cu șalău și cu o saramură. Sos de saramură, că este m

Valentin Timofte a uimit Chefii cu preparautul său, datorită gustului. Bontea și Florin Dumitrescu au scos cuțitele de aur pe masă, iar concurentul a ales să facă parte din e „Dedic acest cuțit, această etapă, tatălui meu. Cu siguranță s-a bucurat pentru acest moment de acolo de sus. Am simțit că s-a bucurat. Am ieșit afară, m-am uitat în sus, a bătut vântul și am simțit că mi-a dat o palmă pe urmăr”, a spus Valentin Timofte.

Program TV Kanal D

„Casa Iubirii” continuă să încânte publicul din România și în această toamnă. Andreea Mantea va fi martora noilor povești de dragoste care se vor forma. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:00 și de la 16:30, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00.

Un nou sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rif

Formatul emisiunii va fi același. Denise Rif

De asemenea, concursul „Jocul cuvintelor”, prezentat de Dan Negru, a revenit în data de 30 august 2023 cu un nou sezon plin de divertisment, noroc, dar și cultură generală. Quiz-show-ul poate fi urmărit de miercuri până vineri de la ora 22:30.

Sursa: a1.ro

Sursa articolului