Cine este tânăra misterioasă care a apărut alături de Salman Khan? Chiar Iulia Vântur a publicat fotografia cu cei doi

Iulia Vântur își arată susținerea pentru Salman Khan cu fiecare ocazia, chiar și atunci când acesta colaborează cu alte femei frumoase.

Salman Khan a apărut alături de o tânără misterioasă

Iulia Vântur a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care Salman Khan se îmbrățișează cu o tânără misterioasă. Chipul fetei nu poate fi văzut, aceasta fiind cu spatele, însă frumoasa româncă a menționat-o în postare.

Nu este vorba de vreo iubită, tânăra fiind chiar nepoata celebrului actor. Cei doi au pozat pentru noua colecție de h

Frumoasa Iulia Vântur a lăsat și un mesaj. Aceasta a scris ” O nouă colecție, o nouă călătorie, dar aceeași dragoste ”. Pozele pentru noua colecție au fost postate și de către Salman Khan. Iulia Vântur înțelege partea artistică și munca iubitului său, motiv pentru care nu este geloasă atunci când filmează sau pozează cu alte actrițe frumoase.

Tânăra misterioasă este chiar nepoata actorului

Mulți s-au întrebat cine este tânăra misterioasă cu care Salman Khan a pozat în ipostaze atât de apropiate. Alizeh este fiica surorii lui Salman Khan, Alvira Agnihotri și a actorului Atul Agnihotri. Aceasta și-a făcut deja debutul în lumea filmului, acolo unde are toată susținerea unchiului său.

Iulia Vântur este detul de apropiată de familia lui Salman Khan, aceasta participând la m

Vedeta se bucură de un adevărat succes în India și a declarat în nenumărate rânduri că Salman Khan a fost cel care a încurajat-o și care a văzut cât este de talentată. Se pare că frumoasa româncă nu-i este doar recunoscătoare, dar îl și iubește.

După o perioadă de timp în care cei doi nu au m

 

Sursa articolului