Cine este soacra Andreei Bălan și ce părere are despre artistă. Mama lui Victor Cornea se opune relației? „Își dorea o noră tânără, fără copii”

Cine este soacra Andreei Bălan și ce părere are despre artistă. Mama lui Victor Cornea se opune relației? „Își dorea o noră tânără, fără copii”.

Andreea Bălan nu este pe placul părinților lui Victor, care și-ar fi dorit o noră mai tânără. Apropiații cuplului au declarat că părinții sportivului nu se bagă, dar că nu sunt încântați de alegerea fiului lor. Aceștia consideră că artista îi distrage atenția și că îl expune la evenimente mondene.

Cine este soacra Andreei Bălan și ce părere are despre artistă

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii.

Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, au spus apropiații cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea pentru Cancan.

Victor Cornea provine dintr-o familie cu tradiție în sport și sectorul public. Tatăl său, Victor Cornea, este un fost handbalist sibian. El a ocupat funcția de director al prestigioasei Săli Transilvania din Sibiu, instituție care face parte din cadrul Consiliului Județean.

Mama lui Victor Cornea este profesoară de chimie. Victor Cornea a preluat conducerea Sălii Transilvania din Sibiu, unde are funcția de director. El a obținut poziția respectabilă de locul 1.212 în clasamentul mondial al jucătorilor de tenis. Iubitul Andreei nu are copii și nu a mai fost căsătorit.

Victor Cornea are un copil, însă până acum nu s-a ştiut acest lucru. Informaţia a fost confirmată de iubitul Andreei Bălan în cadrul unui interviu recent. Luca are 10 ani şi se pare că a cunoscut-o deja pe celabra artistă, dar şi pe fetiţele ei.

După mai multe relaţii care nu au avut un final fericit, Andreea Bălan şi-a găsit liniştea în braţele lui Victor Cornea. Despre actualul ei iubit, blondina a avut mereu numai cuvinte de laudă. Spune că acesta este singurul bărbat care a înțeles-o vreodată şi că alături de el a învăţat să iubească din nou. Nici măcar diferenţa de vârstă dintre ei nu îi împiedică să îşi trăiască dragostea!

Secretul tenismenului a fost deconspirat

Potrivit informaţiilor publicate de CANCAN.RO Victor Cornea este tăticul unui băieţel de 10 ani, despre care însă nu a vorbit niciodată până acum. Cu toate acestea, în momentul în care a fost întrebat, sportivul a fost foarte deschis şi a vorbit cu sinceritate despre ce se întâmplă în viaţa lui.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a povestit Victor Cornea.

Sursa