Cine este și cu ce se ocupă Robert Tudor. Biografie: vârstă, familie, carieră. Magicianul este căsătorit și are doi copii

Biografie Robert Tudor

Robert Tudor s-a născut pe 7 decembrie 1984, în București. Pasiunea lui din copilăriecopilărie a fost sportul, dar nu a dorit o carieră în domeniu. Acesta este de profesie agronom și actor.

În școala generală, a practicat k

La începutul facultății a descoperit pasiunea pentru magie și așa a început să își construiască o carieră.
Robert a obținut un certificat de pregătire de la Școala de Magie din Viena, Austria, în 2003. De atunci, a investit zeci de mii de euro în numere de magie, pentru a fi din ce în ce m

Robert Tudor consideră că cel m
Îl admiră foarte mult pentru performanțele lui și chiar a avut ocazia să îl întâlnească în 2014.

Robert Tudor. Carieră

Cariera de magician a început de jos pentru Robert Tudor. Acesta făcea trucuri mici de magie la petreceri pentru copii, la diferite evenimente private. 

De asemenea, talentul său actoricesc și umorul aparte, i-au adus multe aprecieri în mediul online, datorită filmulețelor sale comice. Unul dintre cele m

Începând cu anul 2003, Robert Tudor a fost invitat la diferite emisiuni TV.

Deoarece era deja cunoscut de pe rețelele de socializare și de pe youtube, nu a durat mult până când publicul l-a recunoscut și a început să îi urmărească fiecare apariție.

Numerele sale de magie sunt speciale, deoarece el a reușit de fiecare dată să aducă un strop de umor, care a completat perfect talentul său magic.

Robert Tudor preferă să îmbine comedia cu magia și actoria, tocm

Pe parcursul carierei sale, a câștigat numeroase premii pentru cel m

Robert Tudor. Familie

Deși este o persoană publică, Robert Tudor reușește să țină viața personală departe de luminile reflectoarelor. Este discret și nu oferă detalii legate de viața privată, însă nu ezită să posteze uneori poze cu familia.

Robert Tudor este căsătorit cu Elena Tudor și împreună au doi copii. Acesta își gestionează foarte bine timpul, astfel că periodic are timp și de vacanțe alături de famile.

Soția lui Robert îl susține în cariera lui, dar nu îl ajută atunci cînd vine vorba de numere de magie. Elena Tudor are propria afacere, bazată pe vase pictate manual.

Surse: en.wikipedia.org, a1.ro

Sursa articolului