Cine este și câți ani are Sedat din serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce producții de succes a mai jucat celebrul Şafak Başkaya

Carismaticul Şafak Başkaya se numără printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație a cinematografiei din Turcia.Şafak Başkaya se numără printre cei mai talentați și valoroși actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 38 de ani a reușit să acumuleze o vastă experiență pe platourile de filmare în ce peste zece ani de carieră în actorie. Şafak Başkaya se bucura de un palmares impresionant la varsta sa si are de gand sa urce si mai mult in ierarhia celor mai apreciati actori ai Turciei. 


Cine este și câți ani are Sedat din serialul Fiica ambasadorului

Şafak Başkaya s-a născut în anul 1983, în Istanbul, acolo unde a crescut și mai târziu a studiat. Părinții lui i-au descoperit încă din adolescență pasiunea pentru actorie și talentul nativ și apoi peste ani l-au îndrumat să studieze în acest domeniu, pentru a-și fructifică abilitățile. La vârsta de 18 ani, după absolvirea liceului, Şafak Başkaya a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Maltepe, din Istanbul, pe care a absolvit-o cu brio și astfel a devenit un actor cu drepturi depline.

Citeste si: Cine sunt actorii care fac parte din distribuția serialului „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D

Şafak Başkaya a jucat primul lui rol într-un fil artistic de excepție, intitulat Clubul ratatilor, în anul 2011, care i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi. Au urmat apoi alte câteva roluri la fel de importante pentru carieră și care i-au adus din ce în mai multă notorietate chiar și pe plan internațional.

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Şafak Başkaya încă din anul 2014, când a jucat în serialul fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Ferhat Agha, iar apoi acesta a reapărut la Kanal D în serialul Patria mea ești tu, în rolul Mestan Efe. În prezent, telespectatorii îl pot urmări în producția Fiica ambasadorului, în care joacă rolul diabolicului Sedat.

Citește șiDincolo de platourile de filmare, Şafak Başkaya este și un bărbat împlinit și fericit, deoarece are o familie frumoasă. Îndrăgitul actor a preferat să își păstreze viata personala departe de ochii curioși ai jurnaliștilor și nu s-a afișat cu persoanele dragi din viața lui în spațiul public. Acesta a apărut în atenția publicului doar cu realizările sale profesionale. Şafak Başkaya isi iubeste enorm nepotelul, in varsta de opt ani si adora sa petreaca timp liber in compania lui. 

Citeste si: Mavi și Sancar, în pericol de moarte! Aflați ce plan diabolic va pune la cale Sedat împotriva celor doi îndrăgostiți, astăzi, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

 

Sursa articolului