Cine este noul iubit al Danei Roba. Beniamin este polițist și deține o sală de box

Cine este Beniamin, noul iubit al Danei Roba

Dana Roba și-a dat o nouă șansă la fericire, după ce a fost mutilată cu ciocanul de fostul soț, de care încă nu a divorțat.

Noul partener al make-up artistei este Beniamin Branko și este polițist. De asemenea, acesta deține și o sală de box. 

Beniamin are vârsta de 36 de ani și provine din comuna Lovrin, județul Timiș. Se pare că tot acolo deține și clubul de box pentru copii. Pe Instagram, presupusul iubit al Danei Roba a postat câteva imagini alături de cei pe care îi antrenează.

De asemenea, pe lângă meseria de antrenor și om de afaceri, bărbatul lucrează la penitenciar, în calitate de polițist, potrivit Spynews.

Dana Roba și Beniamin  au fost văzuți pentru prima dată împreună într-un centru comercial din Timișoara, iar cei doi nu au făcut risipă de gesturi tandre.

Cei doi au fost văzuți prima dată împreună în mall, dar se pare că au și călătorit împreună la București. 

Noua relație a Danei Roba a stârnit reacții negative

Deși make-up artista a ales să își refacă viața, gurile rele au început deja să reacționeze în urma postărilor celor doi îndrăgostiți. Încă nedivorțată de fostul soț, Dana Roba a ales să fie din nou fericită și să dea o altă șansă iubirii, după ce a fost la un pas de tragedie. 

Make-up artista și Beniamin au postat m

Presupusa relație a celor doi a stârnit un val de reacții în mediul online, în mare parte negative. Mulți sunt de părere că este mult prea devreme pentru ca aceasta să înceapă o nouă relație. 

Dana Roba nu a răspuns comentariilor de acest tip.

 

Sursa articolului