Cine este Faimoasa Ștefania Stănilă, una dintre cele mai bune sportive de la Survivor România 2023. Detalii pe care puțini le știu despre ea

Ștefania Stănilă este noua concurentă de la emisiunea ”Survivor România” de anul viitor. Ea va face parte din echipa Faimoșilor.

Ștefania Stănilă a devenit cunoscută după ce a practicat gimnastica și a făcut performanță pentru România. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a retras din sport și a devenit mai sexy ca niciodată.

S-a zvonit că va intra în concurs chiar în sezonul Survivor România 2022, dar nu se știe de ce nu a mai fost cooptată pentru competiție. Va fi acum parte din echipa Faimoșilor 2023.

Concurenta de la Survivor România 2023 a fost cea mai tânără participantă la Campionatul Mondial din Belgia din anul 2014. Atunci, Ștefania Stănilă avea 15 ani și a participat la bârnă și la sol.

Ștefania Stănilă a câștigat mai multe medalii

”Ştefania Stănilă a fost cooptată în lot pentru a vedea şi ea ce înseamnă un Campionat Mondial de senioare, pentru ea este o premieră. La senioare este infinit mai greu decât la junioare. Ştefania va simţi pe pielea ei ce înseamnă un Campionat Mondial de senioare”, a precizat Octavian Bellu la acea vreme.

În palmaresul fostei gimnaste, care va participa la emisiunea de pe PRO TV, se află medalia de bronz și cea de argint pentru echipe și sărituri la Bruxelles, în 2012, dar mai are și medalia de aur pentru echipe, cea pe care a câștigat-o la Sofia în 2014.

Fosta gimnastă mai are reușite și la naționalele și internaționalele de juniori.

Sursa articolului