Cine este amanta lui Călin Donca „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția” Cei doi au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral

Scandalul în care este implicat Călin Donca pare fără sfârșit.

După ce a fost acuzat de înșelăciune, omul de afaceri nu ar fi fost un model nici în viața de familie. M

Cei doi au fost surprinși în club, iar bruneta a avut o tentativă de-al lua de mână pe tânărul afacerist, însă acesta a respins-o discret, zona fiind destul de aglomerată. Cu toate acestea, Orianda Donca nu ar fi fost străină de aventura soțului său, lucru confirmat și de vecini.

Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel m

Presupusa amantă ar fi implicată în afacerile lui Călin Donca

Magistrații au respins cererea de eliberare formulată de avocatul afaceristului și au extins cercetările și asupra secretarei, despre care se spune că ar fi chiar amanta lui Călin Donca, cea cu care s-a afișat pe litoral.

„S-a plâns vreun investitor că a fost indus în eroare? S-a plâns cineva că a fost prezentată vreo afacere într-un mod nereal? Toată lumea a știut – cu bună credință prezentate – toate datele și toate posibilitățile de eventual profit”, a declarat Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca.

Călin Donca este acuzat de faptul că ar fi creat statului un prejudiciu de peste 4 milioane de lei prin evaziune, dar și că ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători

 

Sursa articolului