Cine este Adrian Elicopter de Luptă? Tânărul este viral pe TikTok

Cine este Adrian Elicopter de Luptă? Studentul la Academia de Poliție este viral pe rețelele de socializare.

Cine este Adrian Elicopter de Luptă? Tânărul, student la Academia de Poliție, este viral pe rețelele de socializare, în special pe TikTok.

Cine este Adrian Elicopter de Luptă

Adrian, supranumit Adrian Elicopter de Luptă este un tânăr student la Academia de Poliție, originar din Argeș. Acesta a dezvoltat o pasiune pentru mediul online și într-un timp foarte scurt a ajuns iubit de către internauți, prin prisma caracterului și glumelor sale.

Tânărul a devenit celebru prin prisma filmulețelor postate pe TikTok, reușind să strângă aproximativ 11,6 milioane de aprecieri în total. Adrian creează content în general amuzant, impersonând m

Adrian Elicopter de Luptă apare în primul său film

Pe lângă toată activitatea din mediul online, Adrian Elicopter de Luptă a făcut parte și din emisiunea – competiție a lui Andrei Șelaru de pe Youtube, alături de m

În cadrul competiției, Adrian a format o legătură strânsă cu Iorga, postând ulterior multe filmulețe împreună și creând content pentru rețelele de socializare.

După terminarea emisiunii BUZZ House, câștigată de Costi Max, Andrei Șelaru a hotărât că trebuie să producă și un film cu același nume, iar personajele să fie exact concurenții din ultimul sezon BUZZ House.

Filmul, o comedie horror, va apărea în curând în toate cinematografele din țară.

Adrian Elicopter de Luptă, comentariu șocant despre două fete care s-au sinucis

Două adolescente de 15 ani, din județul Hunedoara, au decis să își pună capăt vieții împreună, după ce au fost supuse la jigniri și tratamente dure din partea colegilor de clasă.

Ele au ales să se arunce în gol de pe o clădire abandonată din Lupeni, sfârșindu-și astfel viața. La locul tragediei, anchetatorii au descoperit un pachet de țigări, precum și bilețele pe care fetele și-au exprimat ultimele dorințe.

Acestea au cerut să fie înmormântate împreună și să fie inscripționate pe crucea lor câteva versuri din creația artistului Oscar.

În urma evenimentului tragic, „Cum să te arunci de pe bloc și în


Sursa articolului