Cine a fost Mihai Constantinescu? Biografie: studii, carieră, familie. Iată cum a fost “lumea minunată” a artistului
Mih<h2 id=Cine a fost Mih

În anul 1972, a terminat  Școala Populară de Artă, la clasa Florica Orăscu, iar 1973 a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București. Mih

Regretatul artist a fost căsătorit de două ori, ducându-le la altar pe Mihaela Constantinescu și ulterior, pe Simona Secrier.  Mih

A avut o căsnicie de 28 de ani cu prima soție, de care a divorțat în 2003, după un episod tensionat între cei doi, după ce artistul a avut o escapadă cu Anastasia Lazariuc.

 

Ulterior, după divorțul de artist, aceasta s-a cuplat cu un italian seducător, pe care l-a cunoscut în Sicilia. A cunoscut-o pe Simona Secrier cu care au decis să oficializeze relația de iubire, dar chiar și așa, a rămas în relații bune cu fosta soție.  

Mih

Cariera lui MihPrimele înregistrări sunt făcute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. Primele înregistrări au fost făcute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. 

A efectuat turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în SUA și în câteva state din vestul Europei. În 2002, luna m

În anul 1975, a obținut premiul al III-lea la Festivalul Șlagărelor de la Dresda cu piesa «Am visat» interpretată de Corina Chiriac, iar în anul 1981, obține premiul I la emisiunea-concurs «Șlagăre în devenire» cu piesa «I.E.F.S

ura!». 

Printre cele m

“O lume minunată”, “Vacanța Mare“, “Sus în deal”, “Hei, copilărie”, “Cîntă iubire”. S-a bucurat de o carieră impresionantă timp de 50 de ani, cu evenimente și turnee în întreaga țară, apariții TV, dar și în juriul anumitor concursuri de talente pentru copii, fiind cel care a prezentat-o și pe Andreea Bălan, la vârsta de 10 ani, în cadrul unui concurs.  

Mih

Ce i-a spus fosta soție lui Mih

Mihaela Constantinescu a făcut declarații emoționante, în cadrul unei emisiuni, cu ce i-a spus regretatului artist în

„Noi i-am vorbit tot timpul şi în anumite momente ne auzea pentru că ne vorbea cu ochii. I-am spus că îi mulţumesc pentru tot, că l-am iubit şi că o să-l iubesc întotdeauna. Sigur, cu forme diferite de iubire… Iubirea îmbracă multe forme.

I-am mulţumit şi i-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit… Într-o zi, cu siguranţă ne vom reîntâlni într-o altă lume de lumină, zic eu. Cred în asta“, i-a spus Mihaela Constantinescu, în ultimele momente de viață ale artistului.  

Surse-

Sursa articolului