Acasă Monden Cine a fost alaturi de Rona Hartner după ce a primit diagnosticul crunt: „Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”
Cine a fost alaturi de Rona Hartner după ce a primit diagnosticul crunt: „Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”

Cine a fost alaturi de Rona Hartner după ce a primit diagnosticul crunt: „Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”

de Administrator

Rona Hartner a fost din nou diagnosticată cu cancer, după ce părea că se pune cât de cât pe picioare, iar sesiunile de chimioterapie își fac efectul. 

Rona Hartner, neajutorată în fața bolii

Artista se află în Franța, alături de fiica ei. Din nefericire, Rona Hartner este profund dezamăgită din cauza faptului că niciunul dintre foștii ei soți nu i-au fost alături în această perioadă grea. Doar mama ei a m

Artista a fost căsătorită cu dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fetiței ei, Rita, iar apoi pentru scurt timp cu francezul Herve Camilleri.

Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic.
Mama a venit din Canada, au venit pe fugă și sora, și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață
”, a declarat Rona Hartner pentru playtech.ro.

Rita este alături de Rona la fiecare pas

Rona Hartner este alături de fiica ei, Rita, care s-a întors la școală din această toamnă.

Emoționată, Rona a povestit că fiica ei este tristă, deoarece știe că mama ei este bolnavă.

Rona face în continuare tratament cu citostatice și speră ca totul să se termine cu bine. 

Este bine să m

Mare atenție cu copiii, când sunt astfel de probleme, de necazuri, ca să nu-i zăpăcim de cap, să nu avem multe pretenții de la ei. Am avut un dialog în care încerc să o fac să înțeleagă faptul că sunt bine, că mami s-a însănătoșit ”, a declarat Rona Hartner, invitată la „În Oglindă”.

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu